EUR: 309,14 Ft
CHF: 285,49 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Sport

A férfi 100 gyors címvédője nem indul

Az ausztrál James Magnussen nem védheti meg címét férfi 100 méter gyorson az idei kazanyi vizes világbajnokságon, miután komoly vállsérülést szenvedett.

Az ausztrál szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint a 24 éves sportoló bal vállát meg kell műteni, így biztosan nem utazhat el az oroszországi vb-re.
A szám kétszeres vb-győztese közleményt adott ki, melyben azt írta, hogy a beavatkozásra mindenképpen szükség van, azért, hogy egészségesen tudjon felkészülni a jövő évi riói olimpiára, márpedig számára a sikeres ötkarikás szereplés a legfontosabb. Mindehhez hozzátette, hogy az operáció június elején lesz.
Magnussen a 2012-es londoni játékokon ezüstérmes lett kedvenc távján.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza felől akár most véget érhetne az NB I-es labdarúgó-bajnokság. Nem csoda, hiszen csapata, a Haladás jelenleg a negyedik helyen áll, az FTC és a Videoton sincs elérhetetlen messzeségben tőlük.

 • Sittes focisták

  Sittes focisták

  A labdarúgók élete nem csak a pénzről és a csillogásról szól, több focistával is előfordult, hogy börtönben kötött ki.

 • Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Pechje van a Dárdai Pál által irányított Herthának. A berlini gárda a Német Kupa sorsolása után a mezőny egyik legjobb csapatával, a Borussia Dortmunddal találkozik a nyolcaddöntőben.

 • Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Bernie Ecclestone, a Forma–1 milliárdos főnöke újabb hajmeresztő ötlettel állt elő: 40 centiméteres falat húzatna fel a pályák mentén, hogy visszaszorítsa azt a tendenciát, miszerint a pilóták folyton kiszélesítik a pályát.