EUR: 309,29 Ft
CHF: 285,39 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Visszatér a Twin Peaks

A tavalyi év egyik legmeglepőbb tv-sorozat bejelentése volt, hogy visszatér a kilencvenes évek kultikus sorozata, mely hazánkban is nagy sikert aratott. Egy darabig úgy látszott minden rendben van az előkészületekkel, ám pár héttel ezelőtt, a Twin Peaks világának megalkotója, a különc David Lynch, bejelentette, hogy mégsem vesz részt a tervezett folytatásban, mert szerinte nem kapnak elegendő pénzt a forgatásra. Ezt követően beindultak a találgatások, végül a néhai és leendő főszereplő, a Laura Palmert játszó Sheryl Lee nyugtatta meg a rajongókat: az eredetileg csak pár részesre tervezett folytatás 18 új epizóddal jelentkezik, és mindet az ötletgazda David Lynch fogja rendezni. Így elhárult minden akadály a jövőre érkező sorozat elől, visszatér az összes kultikus szereplő, az alkotók pedig még misztikusabb sztorit ígérnek.

twin-peaks-4f889014a34eb

Kapcsolódó Cikkek

 • Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Magyarországon az elmúlt tíz évben egyre nagyobb hangsúlyt kap a mellrák elleni prevenció, külföldön pedig a túlélők és a maszektómián átesettek már nyíltan vállalják betegségüket, és hivatásként élik meg, hogy segítsenek sorstársaiknak.

 • Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Idén tízéves az Egészség Hídja a Mellrák Ellen Egyesület, amelynek fő célja felhívni a figyelmet a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

 • Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint a Klapka Üzletház Kft. tiltott gyógyító és az egészségre gyakorolt, megalapozatlan hatásokkal népszerűsítette Arany Só elnevezésű arany kolloidos étkezési sóját, valamint Arany Só Mini Szanatórium elnevezésű inhalátorát, ezért kétmillió forint bírságot szabott ki a cégre.