2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Visszatér a Twin Peaks

A tavalyi év egyik legmeglepőbb tv-sorozat bejelentése volt, hogy visszatér a kilencvenes évek kultikus sorozata, mely hazánkban is nagy sikert aratott. Egy darabig úgy látszott minden rendben van az előkészületekkel, ám pár héttel ezelőtt, a Twin Peaks világának megalkotója, a különc David Lynch, bejelentette, hogy mégsem vesz részt a tervezett folytatásban, mert szerinte nem kapnak elegendő pénzt a forgatásra. Ezt követően beindultak a találgatások, végül a néhai és leendő főszereplő, a Laura Palmert játszó Sheryl Lee nyugtatta meg a rajongókat: az eredetileg csak pár részesre tervezett folytatás 18 új epizóddal jelentkezik, és mindet az ötletgazda David Lynch fogja rendezni. Így elhárult minden akadály a jövőre érkező sorozat elől, visszatér az összes kultikus szereplő, az alkotók pedig még misztikusabb sztorit ígérnek.

twin-peaks-4f889014a34eb

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.