EUR: 317,81 Ft
CHF: 270,57 Ft
2018. május 21., hétfő
Konstantin

Sport

Andy Cole: Puskást mindenki ismeri

Egy gálaesemény apropóján járt Budapesten a Manchester United legendája,  Andy Cole, aki Lokálnak elmondta, hogy nem sokat tud a magyar fociról, de Puskás Andy Colenevét természetesen ismeri. 

Hogy mennyit tudok a magyar fociról? Bevallom, nem sokat. Puskás nevét persze ismerem, de Puskást mindenki ismeri! Én sajnos már nem láttam őt játszani, de Sir Alex Ferguson nagyon nagyra tartotta, és annak idején sokat beszélgettünk róla, akárcsak az angol-magyar 6:3-ról! – mondta a Lokálnak az egykori angol válogatott csatár.


Cole 1999-ben Bajnokok Ligáját nyert a Manchester Uniteddel, de csapata még 1-0-s vereségre állt, amikor Sir Alex Ferguson lecserélte őt.
Nem kérdőjeleztem meg Fergie döntését. Hogy is tettem volna? Felemelő volt látni, hogy egy csapattársam szerzi a győztes gólt. Az egy csapat volt, amiben mindenki tette a dolgát. Az elődöntőben például én lőttem a Juventusnak gólt, amivel továbbjutottunk, a BL-döntő előtt a Tottenham ellen szerzett gólom pedig bajnoki aranyérmet ért. Azt hiszem, nem lehet okom panaszra.

Kapcsolódó Cikkek