EUR: 309,31 Ft
CHF: 285,44 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Életmód

Az amerikai dél hamis békéje

“Rendkívül szórakoztató és pokolian izgalmas. Kezdd el, és végül találd meg a módját annak, hogy letedd!”- írja Stephen King a New York Times bestseller szerzőjének hamarosan magyarul is megjelenő új trilógiájáról. Greg Iles Lángoló kereszt című könyve a sorozat első darabja, mely Mississippi állambeli Natchezban játszódik.

Greg Iles: Lángoló kereszt című trilógiájának első része

Greg Iles: Lángoló kereszt című trilógiájának első része

A történet főhőse az egykori ügyész, Penn Cage, aki apjától kapott mindent, amit a becsületről tudni kell. A köztiszteletben álló apát, aki mindig kiállt az igazságért, most annak a nővérnek a meggyilkolásával vádolják, akivel a 60-as években együtt dolgozott. Pennek mélyen a múltba kell ásnia a válaszokért, a történet felderítésében pedig egy újságíró és egy barát is mellé áll. A szálak egy olyan Ku-Klux-Klan szervezet legbefolyásosabb és leggazdagabb tagjaihoz vezetnek, melyek jócskán túlnyúlnak a déli állam határain. Pennek döntenie kell, hogy meddig megy el a kutatásban, hogyan fejti fel a múlt titkait és hazugságait úgy, hogy közben megvédi szeretteit.

Az olvasóban árnyalódik a kép mai Amerikáról, a rasszok egymás mellett éléséről, a déli államok romantikusnak vélt békéjéről. A könyv hátterében valóságos események állnak, melyeket az író újságíró barátja is éveken át boncolgatott.
Greg Iles: Lángoló kereszt. Ár: 3990 forint

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden napra három tojás

  Minden napra három tojás

  A tojásszövetség tiszta vizet öntött a pohárba, rehabilitálta az évtizedekkel ezelőtt tévesen elítélt tojást.

 • Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Miközben nap mint nap a legtöbb ember igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni nemi életét, addig lassan feledésbe merül, hogy az óvszer nem csak a védekezésre, hanem a kifejezetten élvezet fokozására is kiválóan alkalmas lehet.

 • Negyven fölött jobb a szex

  Negyven fölött jobb a szex

  Egy új kutatás szerint negyven fölött kezdődik csak igazán a szexuális élet! Több mint ezer, negyven év feletti nőt kérdeztek szexuális aktivitásáról, annak minőségéről és 90 százalékuk arról számolt be, hogy az orgazmuskészségük nagyobb, mint a húszasa, harmincas éveikben és jobban át tudják adni magukat a gyönyörnek.