EUR: 319,10 Ft
CHF: 275,33 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Bébibumm a sztárvilágban

Számos híresség néz a közeljövőben anyai örömök elé. Lássuk, ki mikorra várja a csemete érkezését.

Tatár Csilla


A műsorvezető néhány nappal Gönczi Gábortól való válása után jelentette be az örömhírt, hogy új párjával, Balázzsal közös babájukat várják. Korábban már mesélt házassága alatt elveszített magzatáról, így érthető, hogy óriási örömmel és izgatottan készül a pici érkezésére.

Pirner Alma

A 33 éves rúdtáncbajnok a minap osztotta meg az örömhírt közösségi oldalán egy cuki fotóval. Bár azt nem árulta el, hol tart a babavárásban, valószínűleg megvárta a bűvös 3. hónapot.

Görbicz Anita

A kézilabdázó és Vincze Ottó októberben jelentették be, hogy hamarosan szülők lesznek. Ottónak egy korábbi házasságából már született egy fia, Ádám, és ő is izgatottan várja a kistesót.

Nádai Anikó

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja a sorozat rendezőjével várja közös babájukat. A pici nemét egyelőre nem árulta el a boldog kismama, azt már lehet tudni, hogy Anikó a hagyományos nevekben gondolkodik.

 

Pirner-Alma(650x433)(1)nádai_anikóhargitai beagörbicz

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.