2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Búcsút intett David Letterman

Hollywoodi sztárok és amerikai elnökök is csatlakoztak David Letterman, a Late Show népszerű tévéműsor házigazdájának búcsúztatásához szerdán este.

A befejező adásban számos híres interjút felidéztek, amelyet Letterman készített a nyolcvanas évek óta, mikor feltűnt az NBC csatorna reggeli műsorában. A program bevezetőjében Gerard Ford elnök Watergate-botránnyal kapcsolatos egykori nyilatkozatából kiollózták a híres mondatot: “Véget ért hosszú nemzeti rémálmunk”. George H. Bush, George W. Bush, Bill Clinton és végül Barack Obama is szó szerint megismételték e kijelentést, Obama pedig azt is hozzátette: “Letterman nyugalomba vonul”.


A pályáját időjárás-jelentéssel kezdő, és később 33 éven át az NBC és a CBS televízió esti műsorait vezető Letterman búcsúztatásban Steve Martintól Tina Feyen át Bill Murrayig számos hollywoodi híresség részt vett.

Örül annak, hogy “a show-ját egy másik fehér fickónak adta át” – üzente Chris Rock a korábbi házigazdának, arra utalva, hogy a műsort szeptember óta Stephen Colbert vette át.

A 68 esztendős csípős nyelvéről és szarkazmusáról ismert Letterman elmondta, hogy az elmúlt évtizedek során több mint 6000 műsort készített a késő esti műsorsávban.

A több mint egyórás program végén Letterman köszönetet mondott és jó éjszakát kívánt a nézőknek

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.