EUR: 308,40 Ft
CHF: 285,19 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Aktuális

Conchita is gratulált Boggienak

boggie-Eurovision-in-Concert-2015

Az ifjú énekesnő az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének 20. helyét szerezte meg. Mint mondta: hazudnék, ha azt mondanám, hogy boldog voltam múlt szombaton. A nemzetközi sajtó ízekre szedte és több fórumon kritizálta is a dalát, sokszor nem teljesen érthető indokok alapján. Ennek apropóján jogosan vetődik fel a kérdés: az előadót vagy az adott nemzetet pontozzák az európai dalválasztón?

– Szerintem is-is. Volt az élmezőnyben néhány megkérdőjelezhetetlen dal, ugyanakkor a középmezőnyben én is éreztem, hogy nagyon sok az ajándék pont. Ebből nekünk idén nem igazán jutott- vélekedett lapunknak Boggie, aki hozzáfűzte: megtisztelő volt számára, hogy belga és a későbbi győztes svéd előadó, valamit a tavalyi nyertes Conchita is személyesen gratulált neki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében?

  Fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében?

  Nagyszülei szerint nincs valódi bizonyítékuk a hatóságoknak a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László ellen, sőt szerintük olyan új információ került a hatóság kezébe, amely nyomán hamarosan szabadon engedik az előzetes letartóztatásba helyezett unokájukat.

 • Gyurcsányozással indult a balos összefogás

  Gyurcsányozással indult a balos összefogás

  Az ígéretek szerint a héten megkezdődnek a tárgyalások a baloldali pártok között, hogy másodjára is megkíséreljenek összeállni, most a 2018-as országgyűlési választásokra.

 • Vona Gábor a török nácik jóbarátja

  Vona Gábor a török nácik jóbarátja

  A Jobbik elnöke elismerte, hogy “jó kapcsolata van” a török Nacionalista Mozgalom Párttal. Ez az a tömörülés, amely a háttérből támogatja a Szürke Farkasok névre hallgató terrorista sejtet.