2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Aktuális

Conchita is gratulált Boggienak

Az ifjú énekesnő az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének 20. helyét szerezte meg. Mint mondta: hazudnék, ha azt mondanám, hogy boldog voltam múlt szombaton. A nemzetközi sajtó ízekre szedte és több fórumon kritizálta is a dalát, sokszor nem teljesen érthető indokok alapján. Ennek apropóján jogosan vetődik fel a kérdés: az előadót vagy az adott nemzetet pontozzák az európai dalválasztón?

– Szerintem is-is. Volt az élmezőnyben néhány megkérdőjelezhetetlen dal, ugyanakkor a középmezőnyben én is éreztem, hogy nagyon sok az ajándék pont. Ebből nekünk idén nem igazán jutott- vélekedett lapunknak Boggie, aki hozzáfűzte: megtisztelő volt számára, hogy belga és a későbbi győztes svéd előadó, valamit a tavalyi nyertes Conchita is személyesen gratulált neki.

Kapcsolódó Cikkek

 • 62 emeletet zuhant az ismert falmászó

  62 emeletet zuhant az ismert falmászó

  Lezuhant egy 62 emeletes házról és meghalt az egyik ismert kínai falmászó, Vu Jungning, akit ezrek követtek a Weibo kínai közösségi portálon látványos rövid videói miatt – írta a BBC hírportálja.

 • A kormány kiemelten támogatja a gyermekek egészséges táplálkozását

  A kormány kiemelten támogatja a gyermekek egészséges táplálkozását

  A gyermekek étkezési kultúrájának, étkezési körülményeinek javítását célzó Menő menzák az iskolában című, szeptemberben lezárult pályázat keretében az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) 314 iskolai alapítvány kérelmét támogatta összesen csaknem hatmilliárd forint értékben – jelentette be a tárca család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón, Kecskeméten.

 • Putyin kivonja katonáit Szíriából

  Putyin kivonja katonáit Szíriából

  Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légitámaszpontra.