EUR: 318,41 Ft
CHF: 273,43 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Aktuális

Conchita is gratulált Boggienak

Az ifjú énekesnő az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének 20. helyét szerezte meg. Mint mondta: hazudnék, ha azt mondanám, hogy boldog voltam múlt szombaton. A nemzetközi sajtó ízekre szedte és több fórumon kritizálta is a dalát, sokszor nem teljesen érthető indokok alapján. Ennek apropóján jogosan vetődik fel a kérdés: az előadót vagy az adott nemzetet pontozzák az európai dalválasztón?

– Szerintem is-is. Volt az élmezőnyben néhány megkérdőjelezhetetlen dal, ugyanakkor a középmezőnyben én is éreztem, hogy nagyon sok az ajándék pont. Ebből nekünk idén nem igazán jutott- vélekedett lapunknak Boggie, aki hozzáfűzte: megtisztelő volt számára, hogy belga és a későbbi győztes svéd előadó, valamit a tavalyi nyertes Conchita is személyesen gratulált neki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Programot hirdettek Toroczkaiék

  Programot hirdettek Toroczkaiék

  Bár a mai elnökségi ülésen akár ki is zárhatják Toroczkai Lászlót és a Mi Magunk platformot vele együtt alapító Jobbik-tagokat, a platform, amelynek deklaráltan tagja Novák Előd egykori Jobbik-alelnök, tegnapra már programot is hirdetett.

 • Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  „Európa jövője” címmel nemzetközi V4 konferenciát rendeznek a budapesti Várkert Bazárban. A szerdán kezdődő kétnapos programon több mint 30 külföldi politikus és szakember tart előadást többek közt migrációról.

 • Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Lassan egy hét is eltelt azóta, hogy brutálisan meggyilkolták Adrikát, a nyolcéves sólyi kislányt, de a családja – érthetően – még mindig képtelen beletörődni a megváltoztathatatlanba.

 • Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Agresszív kirohanásai miatt csak akkor folytja polgármesteri munkáját Lakatos Béla, a Komárom-Esztergom megyei Ács vezetője. Mint emlékezetes: az április 8-án momentumos jelöltként induló Lakatosról az elmúlt napokban olyan videó került napvilágra, amelyen a falu lakóit fenyegeti, agresszív kirohanásaival alázza meg sorra.