EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Program II.kerület

Családok kedvence a Millenáris

Szeretjük a Millenárist

Fitbalance millenáris Rippel testvérek

Fitbalance millenáris
Rippel testvérek

Családi Nap 2. kerület, Millenáris

Családi Nap
2. kerület, Millenáris

Közmédia napja a budapesti Millenáris Parkban

Közmédia napja a budapesti Millenáris Parkban

A családok számára ideális hely a Millenáris. Ez derült ki egy közvélemény kutatásból, amelyet a Millenáris készíttetett a parkba érkezők, illetve a környéken élők körében. A kutatás eredménye 5308 személyes és 500 telefonos megkérdezés alapján állt össze. A válaszokból az derült ki, hogy a Millenáris főként a családok számára fontos helyszín, a válaszadók 90 százaléka egyetértett abban, hogy a hely az ő számukra nyújt kikapcsolódást. Egybehangzó volt az a vélemény is, hogy a Millenáris fontos kulturális központ. A környéken élők többsége (91 százalék) úgy gondolja, a Millenáris a kerület szerves része, emellett fontos kulturális központ, 83 százalék szerint pedig a környék legszebb parkját kínálja, és 63 százalék azt is fontosnak tartja, hogy a környékbeli ingatlanok árát is emeli. Összességében elmondható, hogy a Millenáris kifejezetten elismert és kedvelt helyszín a kerületiek és a budapestiek körében. A felmérésből az is kiderült, hogy jövőbeli fejlesztései során a gasztronómiai és koncert-jellegű programokra fokozottan érdemes figyelnie.

Millenáris park

Millenáris park

Millenáris park

Millenáris park

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.