2018. május 27., vasárnap
Hella

Program II.kerület

Családok kedvence a Millenáris

Szeretjük a Millenárist

Fitbalance millenáris Rippel testvérek

Fitbalance millenáris
Rippel testvérek

Családi Nap 2. kerület, Millenáris

Családi Nap
2. kerület, Millenáris

Közmédia napja a budapesti Millenáris Parkban

Közmédia napja a budapesti Millenáris Parkban

A családok számára ideális hely a Millenáris. Ez derült ki egy közvélemény kutatásból, amelyet a Millenáris készíttetett a parkba érkezők, illetve a környéken élők körében. A kutatás eredménye 5308 személyes és 500 telefonos megkérdezés alapján állt össze. A válaszokból az derült ki, hogy a Millenáris főként a családok számára fontos helyszín, a válaszadók 90 százaléka egyetértett abban, hogy a hely az ő számukra nyújt kikapcsolódást. Egybehangzó volt az a vélemény is, hogy a Millenáris fontos kulturális központ. A környéken élők többsége (91 százalék) úgy gondolja, a Millenáris a kerület szerves része, emellett fontos kulturális központ, 83 százalék szerint pedig a környék legszebb parkját kínálja, és 63 százalék azt is fontosnak tartja, hogy a környékbeli ingatlanok árát is emeli. Összességében elmondható, hogy a Millenáris kifejezetten elismert és kedvelt helyszín a kerületiek és a budapestiek körében. A felmérésből az is kiderült, hogy jövőbeli fejlesztései során a gasztronómiai és koncert-jellegű programokra fokozottan érdemes figyelnie.


Millenáris park

Millenáris park

Millenáris park

Millenáris park

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.