2017. december 07., csütörtök
Ambrus

Egyéb XIX.kerület

Egy pont is elég

Egyetlen pont is elég a labdarúgó NBI harmincadik, záró fordulójában a Budapest Honvéd csapatának ahhoz, hogy bebiztosítsa helyét az első osztályban. Az idei szezonban három edzőt is elfogyasztó kispestiek a már kiesett Lombard Pápát fogadják május 30-án 18.30-tól. Ha a Honvéd kikap, és a Dunaújváros vagy a Haladás nyer, akkor az is előfordulhat, hogy Puskás utódjai jövőre az NBII-ben szerepelnek majd.

Budapest Honvéd George F. Hemingway tulajdonos Pietro Vierchowod edzõ foci edzés labdarugás

Pietro Vierchowod (jobbra). Az ő irányítása alatt kezdte a csapat a bajnokságot.  Tőle Csábi József, majd Marco Rossi vette át a Honvédot

Kapcsolódó Cikkek

 • A karácsony jegyében

  A karácsony jegyében

  Igazi családi kézműves karácsonyi napot tartottak a Fazekas Központ, a Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központ és a Cinkotáért Közhasznú Egyesület közös szervezésében a Cinkotai Kultúrházban, ahol az érdeklődők a karácsonyi hagyományőrző műsor megtekintése mellett süthettek mézeskalácsot, betlehemet készíthettek természetes anyagokból, de volt adventikoszorú-készítés, gyertyamártás és agyagozás.

 • Megújult a Tűztorony zenéje

  Megújult a Tűztorony zenéje

  A mindenki által ismert Csermák-verbunk mostantól a Szilágyi Harangegyüttes előadásában csendül fel óraütéskor, de a speciális adventi és ünnepi dallamok is új köntösbe öltöztek.

 • Hogy ne legyen szomorú az ünnep!

  Hogy ne legyen szomorú az ünnep!

  Fokozottan óvjuk értékeinket és a szokásosnál is jobban ügyeljünk a közlekedésre az adventi időszakban a megnövekedett forgalom miatt – hívja fel a polgárok figyelmét a rendőrség és a közterület-felügyelet.

 • Megújult a temető Pazonyi úti kerítésszakasza

  Megújult a temető Pazonyi úti kerítésszakasza

  A közvetlenül a kerítés mellett futó forgalmas kerékpárút is indokolta az új kerítés megépítését. 275 méteren bontották el azt a közel százéves kort megélt és a városlakók által jól ismert „piros” kerítést, mely mára sok helyen megrongálódott és veszélyessé vált.