2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb IV.kerület

Elfogták a gyilkost

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint megölt egy hajléktalant március 31-én Újpesten, a József Attila utcában. A járókelők az utcán vértócsában fekve találtak rá a vérző középkorú férfira, aki még életben volt ekkor, azonban a kórházba szállítását követően elhunyt. A rendőrség halált okozó testi sértés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás során a hatóság látókörébe került D. János Zsolt 38 éves budapesti férfi, aki kihallgatása során a bűncselekményt elismerte. A rendőrség a gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta – írja a police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.