2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XVIII.kerület

Erdélyben adományoztak a hetedikesek

Közel ötven hetedikes diák járt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott tanulmányút keretein belül Erdélyben. A Határtalanul! című programban az Eötvös Loránd Általános Iskola rendszeresen részt vesz, idén májusban a tusnádfürdői Jókai Mór Általános Iskolában is jártak, valamint megajándékozták a Böjte Csaba által alapított gyermekotthon lakóit.

A mai formáját 1764-ben elnyerő, körősfői református templomot is meglátogatták, ahol II. Rákóczi György török szőnyegét őrzik

A mai formáját 1764-ben elnyerő, körősfői református templomot is meglátogatták, ahol II. Rákóczi György török szőnyegét őrzik

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.