2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Ez állati, Kata!

Első ránézésre meghökkentő, de abban biztosak lehetünk, hogy trendi. Sarka Kata ugyanis nem szokott mellényúlni. Hajdú Péter felesége mindig ügyel a megjelenésére, jó ízléssel választja ki az aktuális divatból azt, ami illik az egyéniségéhez. A minap azonban felül zebra, alul leopárd mintás összeállításban indult edzeni, melyhez egy lazac színű táskát választott. Első ránézésre elég meghökkentő a látvány, eddig nem volt szokás ilyen durván keverni a mintákat, de tény, hogy Kata bármit felvehet, jól áll neki. És ki tudja, talán nyár végére már mindenki alul-fölül állati cuccokban jár.

sarka-kata-ruha-facebook-640x960

Sarka Kata

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.