EUR: 319,18 Ft
CHF: 273,79 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Program IV.kerület

Hatlábú futás

A Rex Alapítvány is rajthoz állt az Újpesti Futó- és kerékpáros Fesztivál keretein belül megrendezett kutyás futáson. Közel 100 gazdi és kutyus nevezett és tette meg együtt a 2 kilométeres távot a Farkaserdőn keresztül A Rex színeiben 20 kutyus versenyzett. Az alapítvány munkatársai  kutyás engedelmességi és trükk bemutatót is tartottak az érdeklődőknek.

REX Alapítvány, kutyás futás, Újpest

Kapcsolódó Cikkek

 • Szombaton tartják a Keresztény szigetet

  Szombaton tartják a Keresztény szigetet

  Szombaton tartják a Keresztény szigetet; az egész napos programot szervező Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és az ÉrtékMegőrző Hálózat pódiumbeszélgetésekkel, koncerttel, bábelőadással, sportversenyekkel várja az érdeklődőket a Margitszigeten – közölték a szervezők az MTI-vel.

 • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

 • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.