2017. december 15., péntek
Valér

Budapest

Hihetetlen, de ez mind paprikás csirke!

Az idei Gourmet Fesztivál abszolút sztárja a paprikás csirke lesz. De vajon hányféleképpen lehet elkészíteni az egyik legismertebb magyar ételt?

Gourmet Fesztivált beharangozó paprikás csirke variációik Dudás Szabolcs és Szilárd (Anyukám mondta, Encs),  Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem, Sopron),  Jahni László (Kistücsök, Balatonszemes),  Pataky Péter (Ikon, Debrecen)

Rendhagyó elképzelés a csirke nélküli paprikás csirke

Gourmet Fesztivált beharangozó paprikás csirke variációik Dudás Szabolcs és Szilárd (Anyukám mondta, Encs),  Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem, Sopron),  Jahni László (Kistücsök, Balatonszemes),  Pataky Péter (Ikon, Debrecen)

Derelyébe töltve

Gourmet Fesztivált beharangozó paprikás csirke variációik Dudás Szabolcs és Szilárd (Anyukám mondta, Encs),  Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem, Sopron),  Jahni László (Kistücsök, Balatonszemes),  Pataky Péter (Ikon, Debrecen)

Aki töltötte: Dudás Szabolcs

A gasztronómia nem ismer határokat: lapunk munkatársának a rendezvény sajtótájékoztatóján alkalma volt megkóstolni a paprikás csirkével töltött derelyét, a kockába préselt, de még a hús nélküli paprikás csirkét is.

Gourmet Fesztivált beharangozó paprikás csirke variációik Dudás Szabolcs és Szilárd (Anyukám mondta, Encs),  Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem, Sopron),  Jahni László (Kistücsök, Balatonszemes),  Pataky Péter (Ikon, Debrecen)

Kollégánknak  Jahni László kockába öntött csodája ízlett a legjobban

Gourmet Fesztivált beharangozó paprikás csirke variációik Dudás Szabolcs és Szilárd (Anyukám mondta, Encs),  Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem, Sopron),  Jahni László (Kistücsök, Balatonszemes),  Pataky Péter (Ikon, Debrecen)Így néz ki a Jahni-féle paprikás csirke

Gourmet Fesztivált beharangozó paprikás csirke variációik Dudás Szabolcs és Szilárd (Anyukám mondta, Encs),  Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem, Sopron),  Jahni László (Kistücsök, Balatonszemes),  Pataky Péter (Ikon, Debrecen)

Pataky Péter séf  a paprikás csirkés szendvicset bűvölte

 

A Millenárison május 21-24. között  ismét felsorakoznak  a gasztrovilág jeles képviselői, akik az újragondolt paprikás csirke mellett ízelítőt adnak nem mindennapi tudásukból is.

Gourmet Fesztivált beharangozó paprikás csirke variációik Dudás Szabolcs és Szilárd (Anyukám mondta, Encs),  Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem, Sopron),  Jahni László (Kistücsök, Balatonszemes),  Pataky Péter (Ikon, Debrecen)

Erhardt Zoltán díszítés közben

Kapcsolódó Cikkek