EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,74 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb

Horoszkóp

2018.04.05.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Bródy János


Az énekes, zeneszerző a héten ünnepli 72. születésnapját. Érettségi után az Illés együttes tagja lett, 10 évvel később a Fonográf zenekar alapítói között volt. Körülbelül 800 dal szövegét és 200 dal zenéjét szerezte.

KOS (III. 21. – IV. 20.)


A magában érzett plusz energiát fordítsa lelki megújulásra, akár egy rossz beidegződést is megszűntethet. Váltson életformát egy egészségesebb jövő érdekében.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Adjon több időt mindennek! Ne út közben egyen, miközben a mobilját nyomkodja, üljön le egy asztalhoz és élvezze ki az ízeket. Legyen ráérős, mondhatni komótos.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Egy munkahelyi ügyet igyekezzen úgy alakítani, hogy mindenkinek jó legyen. A saját érdekeit erőteljesebben kell képviselni, fizetésemelést is kérhet.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Érdemes újba kezdeni, ha végre befejezett valamit. Stratégiát dolgozhat ki a jövőbe tekintve, aminek központi eleme a másokkal való együttműködés lehet.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Komoly erőfeszítéseket kell tennie, ha egzisztenciálisan biztonságban akarja tudni családját. Érdekes lehetőség kínálkozhat szakmai téren. Színe az ezüstszürke.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Nem szívbajos, amikor pénzről van szó. Tudja mennyit ér a munkája, meg is kéri az árát. Egy barátja tanácsát kérheti, hogyan juthatna több pénzhez, ossza meg vele tapasztalatait.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Szoktassa magát rendre, amikor már semmit sem talál az asztalán. Trehánysága orvosolható, csupán akarat kell hozzá. Tanulásra adhatja fejét.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Legyen visszafogottabb a költéseket illetően, tudatosan mondjon nemet a felesleges dolgokra, amik rövid időre okoznak örömet. Csökken a munkahelyi nyomás.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Szembenéz egy problémával, ami anyagilag érinti. A konkrét lépésnek nincs itt az ideje, a tervezésnek annál inkább. Ne szégyelljen segítséget kérni családjától.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Egy döntést már régóta meghozhatott volna, de bátorság híján volt, most az élet kikényszerítheti, hogy meglépje. Az otthoni helyzet is a döntést sürgeti.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Átrendezheti otthonát, vagy új berendezési tárgyat vásárolhat. Időnként újításra van szüksége, hogy érezze, halad valamerre, gyarapszik ingóságok formájában.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Kezébe veheti az irányítást, amikor egy kihívással találkozik. Akaraterővel hegyeket is megmozgathat. Vigyázzon, ne hamarkodjon el semmit!

2018.04.12.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Andy Garcia

A Kubában született amerikai színész a héten ünnepli 62. születésnapját. Öt éves volt, amikor családjával Miamiba költözött. Római katolikusként nevelkedett. 4 gyermeke van.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Szerelmi élete komoly változás előtt áll, ami lassan zajlik, ezért türelemre intik a csillagok. Munkájában motiválva érzi magát, teljesíteni akar.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Pénzkeresésre is használhatná zseniális ötleteit! Ön az a szerencsés személy, aki szórakozva képes pénzt keresni. Hasonló habitusú személlyel ismerkedhet meg.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Inkább nyugalomra vágyik, mint pezsgésre, ezért munka végeztével térjen haza. Ha kapott meghívást, azt inkább mondja le, aludja ki magát.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Gyakorlati tennivalói akadnak, lehet, munkaidőn túl is dolgoznia kell. Szeretne leadni pár kilót, de ehhez ne csodafogyókúrát keressen, inkább kezdjen sportolni.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Kerülendőek az eltúlzott reakciók és a heves megnyilvánulások. Egy eszmecserében a józan érveket sorakoztassa fel, az érzelmeit ne keverje bele.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Egy üzleti ajánlatot vehet fontolóra. Emlékezzen a régebben elkövetett hibára és tanuljon belőle! Bizalmas híreket oszthat meg önnel egy rokona.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Kihívások követik egymást, amivel az elkövetkezendő éveket anyagilag stabilizálhatja. Biztonságra törekedjen, a kockázatos ügyleteket kerülje.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Megértheti, mi gátolta eddig a párjával való harmonikus kapcsolat fenntartásában. Mélyen megérinti a felismerés, változtatni szeretne, ami által a jövő szebb lehet.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Szeretne kibújni egy nehéz szituációból, pedig ha vállalja, akkor megerősítheti önbizalmát és megértheti, az akadályokat legyőzheti. Színe a meggypiros.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

A karrierje lehet a tét! Döntse el végre, merre tart, mit szeretne elérni és ahhoz mit kell tenni. Válassza a tanulást, legyen döntése mellett kitartó és következetes.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Próbáljon meg szerettei szemével látni egy helyzetet, amiben eddig nagyon határozott véleményt képviselt. Kompromisszumkésznek kell lennie!

HALAK (II. 20. – III. 20.)

A legtöbbször már az első akadály kedvét szegi és visszavonulót fúj. Ezzel a hozzáállással nem fog értelmet adni napjainak, élete minősége a tét!

2018.04.19.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Huszti Szabolcs

A magyar labdarúgó a héten ünnepli 35. születésnapját. 12 külföldön töltött év után 2018. január 11-től a Videoton Klub játékosa. Házas, két gyermeke van.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Megnőhet kreativitása, művészetek iránti hajlama erősödhet. A hét alkalmas egy rövidebb utazásra, de akár belekezdhet egy tanfolyamba is.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

A problémák gyökerét keresse, ha meg akar oldani valamit. Módosíthat egy irányvonalon, ami vagy kapcsolatait, vagy pénzügyeit érinti. Gyermeke problémával küzd.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Egy elvégzett feladat sikere a fizetésében is megmutatkozik. Kalandvágyó természetének jót tenne egy utazás, a környezetváltozás új energiákkal töltené fel.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Barátságos természete miatt sokan kedvelik a társaságban. Kiváló beszélgetőpartner. Adjon jobban külső megjelenésére, ha valakit szeretne levenni a lábáról.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Minden esélye megvan a sikerre, ha sikerül visszafognia heves vérmérsékletét. Nyugtalan kedélyállapotát felváltják a magabiztos napok. Színe a napsárga.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Kemény lesz, mint szokott, amit a körülmények meg is követelnek. Munkahelyén biztatóak a kilátások, vállalja el az új megbízatást, ez sikerének záloga.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Munkahelyi kapcsolatból románc születhet, ezzel izgalmassá téve minden egyes napot. A szabályokat tartsa be, de szüksége lehet improvizációs képességére.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

A felesleges idegeskedést elkerülheti, amikor szakember tanácsát kéri. Otthoni feladatait ne hanyagolja el, főként, ha vendégsereget vár. Készüljön finom ételekkel.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Megvalósíthatja egy elképzelését, ha irányítása alatt képes tartani életét. Szerencsés csillagállásnak köszönhetően nem kell megfeszítenie magát a sikerért.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Munkahelyén brillírozhat, megmutathatja kiválóságát. Felettese felfigyelhet önre, kollegái csodálják és értékelik szakmai tudását. Gyümölcse a meggy.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Görbe tükröt mutathat valaki a munkahelyén, amit nem szívesen fogad, de utána végiggondolja a hallottakat. A mögöttes üzenetre koncentráljon.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Ne legyen túlontúl büszke, különben fontos tanításokból marad ki. Párjával kicsinyes vitákba bonyolódhat, amiből nem tud győztesen kikerülni.

2018.04.26.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Al Pacino

Az Oscar-díjas amerikai színész a héten ünnepli 78. születésnapját. Ismertségét a Keresztapa című filmmel szerezte. Három gyermeke van az örök agglegénynek.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

A kisebb betegségeket tudatossággal képes lehet megszűntetni. Beszélni szeretne az érzéseiről, de nehezen fejezi ki a lényeget, így megbánthatja kedvesét.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Nem szereti, ha megmondják, mit csináljon, azt szeretné, ha egyszerűen meghallgatnák és kiönthetné a szívét. Ne pletykálkodjon közeli munkatársairól.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Sérelmeit szeretné kibeszélni magából, a legszívesebben mindenkinek csak erről beszélne. Vezesse le a feszültségét, de kerülje a látványos érzelem kinyilatkoztatást.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Tervezze el, mennyit vállal a jelenlegi munkából, átgondolt döntést hozzon. Türelemmel és kemény munkával képes lesz a kialakult helyzetből a legjobbat kihozni.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Ne hagyja kihozni magát a béketűrésből, amikor pénzről van szó. Nyugodt természettel meggyőző ereje hatásosabb. Életmódjában eszközölhet változtatást.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Álláskeresőként legyen nyitottabb, ne állítson fel korlátokat, hagyja a lehetőségeket kibontakozni. Vállalkozóként elemezze a kockázatot.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

A fizetése kiugróan jó lehet, de a költségei sem alacsonyak, így pedig képtelen tartalékot képezni. Az események felgyorsulhatnak, ezért bölcsen cselekedjen.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Szerelmi életében komoly változás várható, kiderülhet, párja nem az a személy, akinek eddig hitte. Családjától segítségre számíthat, ha szakításra kerülne sor.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Egyedülállóként felpezsdülhet szerelmi élete, akár könnyed kalandba is bocsátkozhat. Munkahelyén összeomlás várható, amely végül nagyon pozitívan zárul.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Gondosan, kitartóan foglalkozott valamivel, ami végre termést hozhat. Az óvatlanság kerülendő, főként a baráti jó tanácsokat hagyja figyelmen kívül.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Nem beszél félre, ezért keménynek hiszik embertársai, pedig szíve rendkívül érző. Munkahelyén végre tudja kamatoztatni egyenességét.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Régi bajokkal nézhet szembe, amiket eddig elódázott. A friss felismerésekre lehetőségként tekintsen, így a fájdalmat minimalizálni tudja. Színe a tengerkék.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.