2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb

Horoszkóp

2018.08.30.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Gömöri András Máté


A színész, énekes a héten ünnepli 26. születésnapját. Elektrotechnikusnak tanult. 2012-ben első helyezést ért el partnerével az Országos Musical Bajnokságon. Júliusban feleségül vette Polyák Lilla színésznőt.

KOS (III. 21. – IV. 20.)


Ingerültségét érezteti mindenkivel, nem ért szót az emberekkel. Jót tenne, ha legalább egy napot egyedül töltene és lazítana. Az arrogáns reakció kedvét szegi.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Egy szóbeszédet adhat tovább, ami mellett később állást kell foglalni. Túlköltekezhet, ami a családi kasszát bajba sodorja. Gyermekére mindig legyen ideje.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Valakin megakad a szeme, majd érzései viszályára fordulnak, amikor az illető tesz valami etikátlant. Elfogultsága megvezetheti. Színe a türkizkék.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Igyekezze változatosabbá tenni napjait! Ne az eget rengető élményeket keresse! Töltse idejét pozitív emberek társaságában, akik hasonlóan gondolkoznak.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Párjával kapcsolatban változásra vágyik, amihez az ön döntése kell. A kezdeményezést ragadja meg, üljenek le beszélgetni, oldják meg a problémákat.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Ne sajnálja a pénzt magára! Vegyen pár új ruhát, vagy menjen el egy szépségszalonban, tegyen valamit saját kedve szerint. Ingósággal kapcsolatban szerencse éri.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Párkapcsolata akkor fog jól működni, ha önmagával rendbe jön. Kerüljön tisztába érzéseivel. Szerelmével tervezzen egy pár napos intenzív együttlétet.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Természete időzített bomba, indulatai olykor vulkánként törnek elő. Az élet problémáit nem kell benyelni, hanem meg kell emészteni. Kezdjen sportolni!

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Szerelemre lobbanhat. Legyen bátorsága a kezdeményezéshez, amely vonzó lesz a másik szemében. Kedvességgel, udvarlással meghódíthatja kiszemeltjét.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Igénye van a társaságra, barátokkal való programra. Családi élete kiegyensúlyozott, ám időnként muszáj nélkülük is kikapcsolódni. Gyümölcse az alma.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Kétségek gyötrik újdonsült kedvesével kapcsolatban, a megérzései azonban nem helyesek. Idő kell, mire a viszony kiforrja magát, legyen türelemmel.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Könnyelműen költheti a pénzét, de szerencsére most van miből. Utazásra nem sajnálja az anyagiakat, illetve családjának is igyekezzen valamivel örömet okozni.

2018.09.06.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Roger Waters

Az angol énekes, zeneszerző, gitáros, a Pink Floyd zenekar frontembere a héten ünnepli 75. születésnapját. Egyik beceneve a Boss, ami főnököt jelent.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Az elmúlt hetek pihenése után egy aktívabb időszak veheti kezdetét. Rendet kell tenni élete több területén, a lelki nagytakarítás sem maradhat el. Zöldsége a paszternák.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

A változások mindig a fejlődést szolgálják, ezért fogadja őket jó szívvel. Bátrabban hozhat most döntéseket, egy rokonával rendbe jöhet a kapcsolata.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Átgondolhatja a felkínálkozó lehetőségeket és konkrét lépéseket tehet a célok érdekében. Tapasztalatot szerezhet szakmai téren, amely jó alkalom a kapcsolatépítésre.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Maradjon kitartó, akkor bármilyen nehézséggel megküzd, energiáit könnyen tudja összpontosítani. Érdekes kihívások adódhatnak. Színe a palaszürke.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Belső erejének koncentrálásával jövője építésén fáradozhat. Fontos döntést hozhat, elindíthat valami új dolgot, mely évvégéig kiteljesedik.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Beleállhat egy helyzetbe, amihez eddig kevés volt a mersze. Váratlan eseményekre gyorsan fog reagálni. Szellemi főlénye érvényesül munkahelyén.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Akaratát könnyedén végigviszi, ebben támogatják a csillagok. Gondolatait nyíltan és egyszerűen közölje, ne adjon okot félreértésre másoknak.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Konfliktusba kerülhet munkatársával, ha nem fogadja el a véleményén kívül esőket. Tartsa szem előtt a határt, tudni kell, meddig mehet el. Humorát tartsa meg!

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Bizonytalansággal küzd, mert nehezen fogadja el a valós helyzetet. A problémák tudatosítása segíthet, de tettekkel is ki kell állni maga érdekében.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Egyetlen dolog fölött van hatalma és az a saját élete. Ön dönt, ön választ merre indul tovább, de ennek a következményeit is el kell viselni, még ha nehéz is.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Vágyai előtörnek, de megvalósítani csak akkor tud, ha kezébe veszi a gyeplőt és tervet dolgoz ki. Anyagi kötelezettségeiről ne feledkezzen meg.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Tisztázhatja párkapcsolatában az érzéseket, ami miatt jó ideje megrekedtek egy szinten. A közös elvárások egyeztetése szükségszerű a jövő tekintetében.

2018.09.13.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Szelba Christian George, Cooky

A műsorvezető a héten ünnepli 49. születésnapját. Édesapja magyar, édesanyja francia-görög származású. Gyermekkorát Párizsban töltötte. Januárban született meg kisfia 27 évvel fiatalabb párjától.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Úgy érezheti, túl nagy árat kell fizetni szerelme életének biztonságáért és több a fáradtság, mint a haszon. A szerelem nem szolgálhat önös érdekeket!

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Valami elől menekül, valójában kompenzál, ezt kell megérteni. A hét kiváló bármilyen nagyobb lépés megtételére. A függőségeket győzze le.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

A lelki harmónia nem állandósult együttható, ezért folyamatosan tenni kell. Írjon listát magának, mi tenné boldoggá. Dolgozzon ki tervet és tartsa ahhoz magát.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

A szerelemben akkor éri szerencse, ha rugalmasabb és kezdeményezőbb lesz. A gátlások visszafogják, így nem fogja meghódítani a hőn áhított társat.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Egy új feladat mindig kockázattal jár, de az anyagi haszon érdekében érdemes bevállalósabbnak lenni. Lehetőség adódik a kiugrásra.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Esély kínálkozik visszahódítani párját, de ahhoz adni kell mindazt, amire a másik vágyik. Éreztesse, mennyire fontos és különleges szerepet tölt be az életében.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Ne akarjon egyedül intézni mindent, engedje másokat segíteni. Ez leginkább a házasságban élőkre vonatkozik, akik biztosabb egzisztenciára vágynak.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Összhangba kerülnek a vágyak és a lehetőségek, legyen résen, ne szalassza el a pillanatot. A csillagok inspirálják kreatív énjét, előléptetetés lehetséges.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

A magánéletével elégedetlen lehet, a megoldást viszont nem látja. Először azt értse meg, hogy az okokat önmagában kell keresni. A magány hamarosan oldódni fog.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

A belső feszültség erős, pedig elég intenzíven foglalkozik a problémával. A gond az, hogy egyedül akar megint valamit megoldani, senkire sem hallgat.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Extra kiadásai lehetnek, amely kapcsolatban áll gyermekével. Komolyan a zsebébe kell nyúlnia. A munkában a stratégiai gondolkodás a jellemző.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Ne legyen túlzottan szerény, különben nemtetszést vált ki. Fizikai állóképessége fejlesztésre szorul. Maradjon idealista emberek társaságában.

2018.09.20.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Sophia Loren

Az olasz színésznő a héten ünnepli 84. születésnapját. 15 éves korában második helyezést ért el egy szépségversenyen, aminek hatására Rómába költözött. 2004-ben Carlo nevű fia egy magyar hegedűművészt vett feleségül.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Mindig tegyen eleget főnöke utasításának, még ha nem is ért egyet. Az ügyeit remekül kézben tartja, bár úgy érzi, nem halad előre éppen az élete.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Igyekszik növelni a bevételeket, de közben ne feledkezzen meg vállalt kötelességekről. Aggódik valami végkimenetele miatt, rosszul aludhat egész héten.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Bátorságát elveszítheti, amikor kételkedni kezd. Maradjon ki a gyanús munkahelyi ügyeletekből, mert ön húzza a rövidebbet. Színe a fűzöld.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Mindig figyeljen környezetére, lepje meg kedvesét valami aprósággal, ne feledkezzen meg kollegája névnapjáról sem. Az új feladatban alaposan dolgozik.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Saját véleményének hangot adva, eltér a kitűzött tervtől, de munkatársai segítőkésznek bizonyulnak. Felelőssége folyamatos növekedést mutat.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Segítsen, ha kérik, hiszen szakmai tudása ezt indokolja. Cége érdekében serényen munkálkodik, az anyagi elismerés sem marad el. Zöldsége a káposzta.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Kijavíthat egy elkövetett hibát, amely megnyugvással tölti el. Koncentrációja zavart, de kommunikációban nem akadozik. Félreértésbe kerülhet.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Nagyvonalúsága elenyésző, mert racionálisan gondolkozik, véleményét határozottan kifejti, amit hallgatósága nem fogad lelkesen. Ne legyen túl szigorú!

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Elveszhet a részletekben, amikor valamiből a legtöbbet akarja kihozni. Átadhatja tudását egy fiatalabb ismerősének, akinek hálája nem marad el.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Ne foglalkozzon pénzügyekkel, ne fektesse be hosszú távra megtakarítását. Várjon türelmesen, hamarosan megtalálja az áhított befektetést.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Jusson ideje pihenésre is, amikor idejét osztja be. Egész nap csak hajt, így az esténkénti feszültség csillapíthatatlan előtör. Aludjon, pihenjen többet.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Lépjen ki abból a méltatlan helyzetből, ami aggasztja. Feleslegesen vesz vállára gondot, ami családi életét megviseli. A gyermekkel legyen nagylelkű.

2018.09.27.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Görög Zita

A műsorvezető, modell a héten ünnepli 39. születésnapját. Két gyermeke van Seres Attila koreográfustól, akivel a Megasztár című tehetségkutatóban ismerkedett meg. Ebben a hónapban született meg futballista párjától harmadik gyermeke.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Kamatostul visszakaphatja a régebbi segítségnyújtást. Fáradékonyság jellemzi, így jobb a fontosabb döntéseket elhalasztani. Pár napos szabadságot igényelne.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

A magánéletét alaposan átgondolja, itt az ideje rendezni az érzéseket. Tökéletesen tudja, milyen jövőre vágyik, hát a szerint hozza meg döntéseit is.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Egy barát problémájánál türelmet kell gyakorolni, különben kapcsolatuk visszafordíthatatlanul elmérgesedik. Véleményét most jobb magában tartani.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Pozitív a kedve, amely érezhető a mindennapokban, bármiben örömét leli. Párkapcsolata stabil, szerelmük fokozatosan elmélyül. Látogassa meg idős szüleit.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Romantikus fantáziák uralkodnak. Álmodozik, nem tesz semmit boldogsága érdekében. Tegye meg az első lépést, hívja randevúra kiszemeltjét. Éljen a valóságban!

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Nagy feladatot akarnak a nyakába varrni, de mielőtt elvállalja, vizsgáljon meg minden körülményt. A munkahelyén nagy a hajtás, teljesítménykényszer alatt áll.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Ne rohanjon! Nem fog előbb eljutni sehová, nem fog előbb végezni semmivel, csak az idegeskedés mutat növekedést. Haladjon lassan, de biztosan.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Nagyobb társaságban tegyen lakatot a szájára, vagy alaposan fontolja meg, mit, hogyan mond. Később előfordulhat, hogy igazát bizonyítania kell.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Igazságtalanul valamivel be akarják sározni, amit könnyen kivédhet, ha egyenesen a feletteséhez megy. A sport legyen társasági esemény!

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Olyanok társaságában kell hosszabb időt eltölteni, akiket nem kedvel. Ügyesen leplezi érzéseit, de észrevételeinek azért hangot adhat.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Életében új irányultság kaphat szerepet, de a lehetséges jövőben nem hisz, emiatt meghátrálhat. Rossz modorú kollegáját nehezen viseli el.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Nagy a nyomás a munkahelyén, a felelősség is nyomja a vállát. Ingerültségét hazaviheti, családja nem szenvedheti ezt a belső feszültséget.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.