EUR: 307,63 Ft
CHF: 286,67 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Egyéb

Horoszkóp

KOS (III. 21. – IV. 20.)

A szokottnál is több energiája van, aminek a levezetése mindenképpen szükséges, például esti sétákkal, vagy aktív sportolással. Színe a halványsárga.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Szervezete kimerülhet, ezért fogyasszon minél több vitaminban dús zöldséget és idénygyümölcsöt. Amit most megkíván, azt sajnos mind meg is eszi.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Képes lesz ledönteni azokat a falakat, amiket önmaga elé húzott. Érzi magában az erőt, ami képessé teszi, a talpra állásra és újrakezdéshez, vagy új kihívásokat megtalálására.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Sokat tanulhat párjától, még akkor is, ha bosszantja, hogy valamiben önnél jobban teljesít. Legyen lazább, élvezze az életet, ez hozzásegíti céljai eléréséhez.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Bízzon magában, akkor könnyedén meghódíthat másokat. A héten bárkit levesz a lábáról, mert önbecsülése a helyére kerül. Párkapcsolata egyre stabilabb.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Szerelmi életében mindig akad kihívás, amivel szembe kell néznie. Nem kedveli az egyszerű kapcsolatokat, akkor elégedett, ha folyton küzdhet valamiért.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Igyekezzen kicsit belehúzni és több energiát fektetni a munkába. A legtöbbször úgy érzi, állásánál többre lenne hivatott, ezért jobb, ha nyitott szemmel jár.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Erős ösztönzést érez, hogy még év vége előtt rendbe rakja pénzügyi helyzetét. Ez az inspiráció segíthet a változás elérésében. Hivatalos elintéznivalói akadhatnak.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Feltűnőbb viselkedése, kihívóbb öltözködése felhívja a másik nem figyelmét, amit roppant módon élvez. Akinél viszont igazi sikert szeretne elérni, annál ez nem kelt szimpátiát.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Párkapcsolatában új helyzettel kell szembenéznie, ami egy összeköltözés előfutára is lehet. A munkahelycsere aktuális, de lehet, nem önszántából akar lépni más irányba.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

A csillagok segítik elérni céljait és érdekeit érvényesíteni tudja. Ha valami nagy lépésre készült, annak eljött az ideje. Hosszú távú ügyekbe most nem érdemes fognia.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Biztonságra törekszik a párkapcsolatában. Inkább él együtt valakivel, akibe nem szerelmes, minthogy egyedül hajtsa álomra este a fejét. Színe a fűzöld.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek