EUR: 307,81 Ft
CHF: 266,72 Ft
2017. szeptember 19., kedd
Vilhelmina

Egyéb

Horoszkóp

2017.09.07.

A HÉT SZÜLINAPOSA – Nánási-Ördög Nóra

A népszerű műsorvezető a héten ünnepli 36. születésnapját. 2010-ben házasodott össze Nánási Pál fotóssal, két közös gyermekük született. Hobbija a tánc és a mozi.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Nem fog minden az akarata szerint történni, a lehetőséget helytelenül használhatja. Lappangó féltékenysége teret kaphat önbizalmának csökkenése miatt.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Szeretné önt meghódítani valaki, de esélye sincs, ugyanis nem a zsánere, nem tartja vonzónak az illetőt. Nyűg ez a figyelem, valahogy szeretne ennek véget vetni.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Egy közeli barát vagy családtag megmondhatja mit kéne csinálnia, ön bólogat, megnyugszik és a végén nem a szerint cselekszik. Ne gyártson kifogásokat!

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Ha végre megtalálja életének vezérfonalát, eltűnik a sok kérdés a fejéből, végre nyugodtabb időszak köszönthet be. A jó végeredmény legyen a legelső.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

A pozitív gondolatok előre tudják lendíteni, amikor egy betegség elviszi az erejét. Koncentráljon a lelkének a gyógyulására, nagyon fontos a harmónia meglelése.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Az idő nagy ellensége Soha nem lesz elég óra egy napban, hogy mindenre jusson ideje, főként, ha már családos. Ne ostorozza magát és ne számolja a perceket!

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Minden a szív tájékán dől el. Az életét igyekezzen úgy alakítani, hogy azt mondhassa, jól érzi magát a bőrében. Hiányzik a rendszer a mindennapokból, ezen változtasson.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Találja meg az apróbb örömöket és ossza meg kedvesével. Nagyon vágyik a harmóniára és a szeretetre, azon múlik ön mennyire szerethető magatartást folytat.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Ideje átvizsgálni párkapcsolatát, mennyi energiát fektet bele, odaadó, ha párjáról van szó, vagy szívesebben önző. Mindenképpen legyen őszinte, legalább önmagához.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Mondja el partnerének az életében nehézséget jelentő tényezőket, ne titkolózzon, különben nem tervezhet vele hosszú távra. Tegye rendbe az anyagi dolgait.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Okosan mindig ügyel a megfelelő pénzügyi tartalék képzésére, nem akar másra szorulni, kölcsön kérni meg semmi esetre sem fog. Munkahelyváltás van a levegőben.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Végre sikeres lehet a karrierje, ha eleget dolgozott és letett valamit az asztalra. A bolygók most támogatják az előrébb lépésben. Legyen nagyvonalúbb önmagával.

 

2017.09.14.

A HÉT SZÜLINAPOSA – Szelba Christian George “Cooky”

A francia-magyar műsorvezető a héten ünnepli 48. születésnapját. Gyerekkora óta szenvedélye a repülés, légiforgalmi pilóta engedéllyel is rendelkezik.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Jó eséllyel találhat másik állást és ha belevág, anyagilag sem fogja bánni. A tanulás mindig jó befektetés, ne gondolkodjon sokat, kezdje el azt a tanfolyamot.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Lehet nagyvonalúbb, ha már rendezte a pénzügyi elmaradásokat. Vegye meg az áhított tárgyat vagy egy új ruhával lepje meg magát. Színe a bíbor.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Önbizalma pont elég a sikeres hódításhoz. Könnyen leveszi a lábáról kiszemeltjét, de megtartani már nehezebb lesz ezt a kapcsolatot. A humorát ne rejtse el.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Nem akar középszerű lenni, ezért is annyira ambiciózus. Sokkal több ötlete születik, mint szokott és akár gyorsan a megvalósítás terepére is érkezhet.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Sziporkázó személyiségével leveszi a lábáról az egész világot, szívesen van most társaságban. Nagyon szereti a nyüzsgést, élvezi a szabadtéri programokat.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

A magánélete egy időre háttérbe szorulhat. Társasági élete sem foglalkoztatja, mert egyfolytában komoly tervei járnak a fejében. Lazítson!

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Baráti társaságában megismerkedhet egy attraktív személlyel, akivel gyorsan komolyra fordulhatnak a dolgok. A tűz gyorsan lángra kapott, azonban hamar ki is aludhat.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

A vágyakért tenni kell, különben nem fognak megvalósulni. Ne haszontalan álmodozással múlassa az időt, eljött a tettek ideje. Színe a smaragdzöld.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

A mértéktelenséget jól teszi, ha messzire kerüli, illetve a lustálkodás sem kifizetődő. Az otthon töltött időt töltse hasznosan, pakoljon össze és dobja ki, ami már nem kell.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Az önt érdekesen érintő témákra fürgén reagál és kifinomult érzékeivel elérheti a diadalt. Egy rövidebb utazáson vehet részt. Gyermeke tanulmányaival foglakozzon többet.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Használja ki az adódó lehetőségeket, akkor szélesedhet nézőpontja a munkában. A hét a szerelem és érzelmek jegyében telik. Meghitt, romantikus estékben lesz része.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Házasként sok időt tölthet otthon, vagy pedig mindenhová együtt megy kedvesével. Úgy érzi, kevés levegő jut önnek, vágyik egy függetlenebb életre.

 

2017.09.21.

A HÉT SZÜLINAPOSA – Kiss Endi

A Hooligans együttes dobosa a héten ünnepli 47. születésnapját. 16 éves kora óta zenél együtt a csapattal. Szabadszellemű, nem hisz a házasságban. Három kislány édesapja.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Kedvező lehet a lakásfelújítás vagy egy berendezési tárgy megvásárlása. Ha befektetési lehetőséget keres érdemes körbenézni az aukciókon.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Romantikus énje kerülhet előtérbe, ami megakadályozza az aktív munkavégzésben. Nagyon szerelmes, egyfolytában egy bizonyos valakire gondol. Képtelen koncentrálni.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Az ambíciók kiteljesedése érdekében, szüksége van egészséges agresszivitásra. Legyen kezdeményező, akkor felfigyelnek tehetségére. Jogi problémáját nehezen oldja meg.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

A befolyásos emberek támogatásáért pontosan tudja, mit kell tennie, azonban nem szeret hason kúszni, ezért nem biztos, hogy előrébb lép a ranglétrán.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Alkalma lehet elutazni valahová. Egy pénzügyi befektetés foglalkoztatja. Szerencsés a csillagok állása szerint, de a legnagyobb kockázatot kerülje ki.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Végre rátalálhat új otthonára egy igen érdekes helyen. Egy szenvedélyes szerelem is éppen kibontakozóban lehet, ezért nem tud maximálisan teljesíteni munkahelyén.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

A rengeteg elfoglaltság miatt úgy érezheti, egyszerre több helyen kellene lennie. Nem jut semminek a végére és ez idegesíti. Ne akarjon mindent!

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Nagyon eleven napok jöhetnek, amikor rengeteg a munka, ön mégis élvezi. Bármibe kezd, határozottan fog küzdeni és magabiztosan megy majd előre.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Az anyagi gondokon könnyen túllendülhet, amikor inspiráló ötleteiben keres vigaszt. A főnöke nagyon kedveli, ezért bátorítja. Ilyen támogatás mellett, felesleges keseregni.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Erős a kísértés, nehezen áll ellent. A vágyak megmozdultak és akaratlanul is gondolatai egy irányba mennek. A kedvesével való közös jövő egyre bizonytalanabb.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Ne legyen bizalmatlan folyton mások szándékát tekintve. Egy érdekes új ismerőssel gazdagodhat, aki által más szemszögből látja a világot.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Az ötletei jövedelmezőek tudnának lenni, ha végre összeszedné a bátorságát és nemcsak gondolatban tenne meg bizonyos lépéseket. Ne féljen folyton valamitől!

 

2017.09.28.

A HÉT SZÜLINAPOSA – D. Nagy Lajos

A Bikini együttes énekese a héten ünnepli 67. születésnapját. 1985-ben Nagy Feró helyét vette át a zenekarban. Három nyelven beszél. 40 éves is elmúlt, amikor megtalálta az igazit, akitől három gyermeke született.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Az akadályok elhárulnak, a szerelem egyre biztosabb. A harmonikus párkapcsolat ösztönzi a harmonikus társasági életre. Vigyázzon, ha tömegbe megy, nagy a balesetveszély.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Egy gép elromolhat, ami miatt veszélyes kapkodásba kezdhet. A késés bosszantó, ezért ügyeljen időben odaérni az üzleti megbeszélésekre.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Vidám kikapcsolódásban lehet része, már nagyon ráfért önre a nagy hajtás után. Vágyódik az elmúlt nyár után. Kedvező hírek örvendeztetik meg a távolból.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

A könnyebb utat keresi a boldoguláshoz. A legegyszerűbb megoldás, ha az ellenségeskedőkből barátokat kerekít. Járjon mások kedvében, meghálálják később.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

A latinos temperamentum nem kedvez a bimbózó szerelemnek. Család és gyermekszeretete nem kérdéses, de tartózkodjon a hangos érzelemnyilvánításoktól.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Nem kell aláírni semmit, amíg alaposan át nem olvasta. A munka miatt feleslegesen idegeskedik, minden rendben lesz. Ne költekezzen túlzottan.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Nem oldódik meg a problémája, zárt ajtókon kopogtat. Próbálja meg másik oldalról megközelíti a helyzetet. Nem szabad feladni, mindig létezik legalább egy megoldás.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Hangulata ingadozó, nem tudja mivel magyarázni. Valószínűleg a pénzügyei nem rendezettek, ez joggal idegesíti. Nem akar rabszolga lenni a munkahelyén.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Váratlan randevúban lehet része, ami miatt programokat mondhat le. Menjen a szíve után, élvezze a szenvedélyt. A megjelenésére legyen igényes.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Nehezen tart magában egy titkot, nagyon szeretné kibeszélni. Végre célt érhet, nem hiába dolgozott érte keményen. Ünnepelje meg az eredményt családi körben.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Időt kell fordítani pihenésre. Ha visszanyeri frissességét sokkal eredményesebb lesz feladataiban, ezen felül optimizmusa megcsappant és jókedve is hiányzik.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

A félbehagyott feladatok idegesítik. Rendszerszerűen végez el mindent, ami kellő rutin után gyors lesz. Ellenőrzésre is hagyjon időt, mert bizony ön is hibázhat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek