2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Egyéb

Horoszkóp

2018.07.05.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Végvári Ádám


A gitáros, zeneszerző a héten ünnepli 67. születésnapját. A Metropol nevű együttesben kezdet zenélni. 1980. óta együtt dolgozik Csepregi Évával az Éva Neoton zenekarban.

KOS (III. 21. – IV. 20.)


A nagy rohanások után, nehezen kapcsol ki este, az alvás is problémát okozhat. Muszáj napközben is pihenőt tartani, a zaklatottság hamarosan elmúlik.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Szeressen mélyen és elkötelezetten, ennyi csupán a boldogság receptje. Az önzést iktassa ki, gyermekeivel szemben vegyen vissza a magas elvárásokból.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

A bajokat nem lenyelni kell, hanem megoldani. Ezt ideje lenne megtanulni, akkor a kellemetlen testi tűnetektől is meg fog szabadulni.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Párjával fordulhat kapcsolatuk. Üljenek le, beszélgessenek a jövőről, ha az összeköltözést fontolgatják, akkor ideje meglépni ezt a dolgot.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Nincs tennivalója, ha elégedett az életével. Azonban a pénzügyek maguktól nem fognak megoldódni, a kiadások vizsgálatra szorulhatnak.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Mindig ügyeljen a kiadott munka minőségére. Hibák fellelhetőek, ezeket javítsa gyorsan. Fontos iratokkal dolgozik, amikre nagyon vigyázni kell.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

A megfelelő tárgyalástechnika tanulással és gyakorlással elsajátítható. Önszorgalommal fejlesztheti tudását, amely egy magasabb pozíciót eredményezhet.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Vállalkozó kedvűen sok mindenbe belefog, de lelkesedése alábbhagy, így nem jut el a mesteri szintre. A kitartását kell szinten tartani, különben megreked jelen helyzetben.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Anyagi ügyeire hatással lehet egy ismeretség. A héten fontos találkozókra számíthat. Családi körben veszekedés várható, a véleménykülönbség nyilvánvaló.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Egy barátja szakításon lehet túl, a támogatására lehet szüksége. Ne tanácsot adjon, bőven elég, ha meghallgatja a bánatos felet. Az évfordulókat tartsa fejben.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Pénzét egyszerű átcsoportosítással gyarapíthatja. Tervezzen hosszú távra, nem másokra támaszkodva. Figyeljen a határidők betartására. Színe a paprikapiros.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Egy nehéz szituációban sokat számít a fellépés, ezért igyekezzen hidegvérrel kezelni a bajt, ne essen kétségbe. Szabadidejét teendői átcsoportosításával tudja növelni.

 

2018.07.12.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Csuja Imre

A Jászai Mari-díjas színművész a héten ünnepli 58. születésnapját. Szabadidejében szívesen jár horgászni. Felesége szinkronrendező, három közös gyermekük van.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Nem kell rohanni sehová! Csak annyi munkát és programot vállaljon, ami tényleg belefér az idejébe és nem válik terhessé. Tanácsot kaphat egy idősebb személytől.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Igyekszik több időt tölteni családjával és a pihenésre fókuszál. A képzelete élénk, nagy tervet dédelget, amivel rengeteg pénzt tud majd keresni.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

A családi nézeteltéréseket vegye lazán, ne betegedjen bele, amikor veszekedésben alul marad. Otthonát szépítheti, akár egy felújításba is belevághat.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Az álmok nem hazudnak a vágyairól. Miután reggel felébred, szánjon pár percet álma elemzésére, amely önismeretét is növeli. Színe a narancssárga.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Ígéretet tett, amit nehezen tart be. Üzleti ügyekben törekedjen pontosságra, ne késsen sehonnan, mert az a legrosszabb indítás. Óvatosan közlekedjen.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

A vágyott szerelem megérkezhet, idealizált partnere testet öltve mély érzéseket vált ki. Boldog és kiegyensúlyozott, amely a munkában is inspirálja.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Egy lezárult életszakaszt vizsgálva, felelevenedhetnek bizonyos negatív érzések. Ezeket zárja ki, koncentráljon a jelen pillanat igazi boldogságára.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Egy munkatársa bűntudatból akar valamit megcsinálni, amiben segítheti őt. Szakítson időt a pihenésre hétvégén, most ne aktívan töltse, hanem lustálkodva.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Munkahelyén hibákra találhat, amikor ellenőriz valamit. Más hanyagsága miatt többet kell dolgoznia, amiért úgy érzi, nem kap méltó ellenszolgáltatást.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Új barátra tehet szert egy munkahelyi eseményen, ahol kötetlenül beszélgetnek az élet nagy dolgairól. Készül a nyaralásra. Írjon listát, mit visz magával.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Sokat gondol régi ismerősére, vagy szerelmére. A kapcsolatot szívesen felmelegítené, amely csak egy telefonhívásába kerül. Ügyeljen vagyontárgyaira.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

A munkahelyén valakinek az ingerültsége átragad önre. Túl könnyen befolyásolható, ne hagyja jó kedvét veszni, amikor az ön élete annyira rendben van.

2018.07.19.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Aranyosi Péter

A Miskolcon született Karinthy-gyűrűs humorista a héten ünnepli 46. születésnapját. Tanárképző főiskolát végzett. Nős, két gyermek van.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Érzelmileg nyíltabb, könnyen működik együtt másokkal, amely teljesítményét is növeli. Elfogadóbb párja jellemhibáival kapcsolatban. Színe az okkersárga.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Most minden azt szolgája, hogy álmait valóra váltsa. A célokért keményen dolgozik, a kitartását sokan irigylik. Családja nagyon büszke önre!

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Új szerelemre van esélye a csillagok szerint, vagy egy rózsaszínűbb látásmódra, amely egy boldogabb élet ígérete. Tényleg minden csak hozzáállás kérdése!

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Tele van reménnyel és hittel, jó szándéka nyilvánvaló. Sokat fáradozik a pénzügyi biztonság megteremtésén, amelynek alapja, hogy kompromisszumra lesz kész.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

A világ nem mindig szép, de érdemes a jóra koncentrálni. Családja és baráti köre szeretetéből erőt meríthet, amikor nehezebb időszakot él meg.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Megtapasztalhatja, a siker túlmutat a saját szükségletein. Kedvese felé túlcsordulnak érzései, boldog, hogy megtalálta társát, akivel leélheti életét.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Új kihívást kaphat, amelyért érdemes küzdeni, bár fáradtságos lesz és minden energiáját elviszi. Közvetlen környezetével kiválóan alakul kapcsolata.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Túlléphet egy beidegződésen, amely nagy lépés, hiszen a változás elkerülhetetlen. Saját sorsát ön irányítja, ha több fizetést akar, keressen másik állást.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Vigyázni kell, mert személyes ambíciói keresztezhetik mások útját. Visszavonulva gondolja át, megéri e megtenni ezt a lépést. A szerelemben odaadó.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

A belső értékeit leginkább családja fogja érteni, nem kell másoknak ismerni motivációját. A pletykálkodás kerülendő, ne ártsa bele magát más ügyeibe.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Megvívhat egy belső csatát, amikor rendezni tudja párjával a konfliktust. Újrakezdésnek jött el az ideje, amely tarkítva lesz érzelmi hullámzással.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

A csillagok feltöltik akaraterővel és energiával. Tudatosan hoz meg egy döntést. Arra kell ügyelnie, hogy közben ne gázoljon át másokon.

2018.07.26.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Sütő Enikő

Az ismert modell a héten ünnepli 60. születésnapját. 15 évesen szerzett ismertséget egy plakáton, amin meztelen háttal, szűk farmerben volt látható. Saját modelliskolát vezet.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Ne halogassa szerelmével a megbeszélnivalókat. Az idő és az élet telik, nem érdemes várni, főleg, ha fontos kérdésekben nem értenek egyet.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Egy különleges találkozás akár sorsfordító is lehet. Most ne akarjon irányítani, hagyja sodródni magát, mást nem is tehet. Munkahelyén hatalmi harcok várhatóak.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Ne álljon ellent, amikor valaki segítené egy célja elérésében. Belefolyhat egy munkahelyi vitába, ami akár állását is veszélyeztetheti. Színe a grafitszürke.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

A munkahelyén bizonyítania kell rátermettségét is tudását. Nehezen áll ki a saját érdekében, inkább megbújna kollégai mögött, de a reflektorfény most elkerülhetetlen.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Hódítsa meg a világot, ott van minden lehetőség önben! A cél szentesíti az eszközt általában, de másoknak ne okozzon kárt. Esküvőre lehet hivatalos.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Megszabadulhat pár felesleges holmitól, amiket már régóta tartogatott. Szentimentális érzéseit hagyja maga mögött, ha ezek már nem szolgálják érdekét.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Kompromisszumot köthet a béke kedvéért. Megalkudhat időnként, de nem mindig. Ne féljen a következménytől, amikor a saját boldogságáról van szó.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Véleményét kéretlenül is elmondhatja, amivel megbánt másokat. Alapvetően kemény, utólag sem bánja, mert úgy érzi, az igazságot képviseli.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

A legutolsó részletig utána jár egy ügynek, így nem érheti meglepetés. Alapossága kifizetődő lesz. Kifejezetten célratörően tud most kommunikálni.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Cinikus megnyilvánulásait fogja vissza, főként családi körben. A szeretteivel szemben mutasson több tiszteletet, hiszen ők is megteszik ezt ön felé.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Valaki ellenszegül akaratának, ezt nehezen viseli. Családon belül bizonyos érdekek egymásnak feszülnek, nehéz lesz közös nevezőt találni.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Igazságtalannak érzi időnként az életét, mert nem kap meg mindent, amire vágyik. Vizsgálja meg saját szerepét, mielőtt megint másokat hibáztat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

  • Nagy értékek a kiskertekben

    Nagy értékek a kiskertekben

    Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.