EUR: 308,38 Ft
CHF: 285,50 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Egyéb

Horoszkóp

KOS (III. 21. – IV. 20.)

A szerelmi életében stagnálás várható. Ön gyorsítana a tempón, a másik félnek viszont több idő kell. Legyen türelemmel, ne siettesse párját a végleges elköteleződésben.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Valami újba vághat bele, amely leköti minden energiáját. Párja érzi, most nem juthat rá elég idő. Igyekezzen nem megbántani szerelmét kikerülhetetlen figyelmetlenségével.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Az anyagi dolgai nem állnak fényesen. Törnie kell a fejét, honnan szerezzen még több bevételt. Szabadidejét be kell áldoznia, ne kenődjön el emiatt.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Az álmait nem adja fel a kedvezőtlen helyzet ellenére sem. Hamarosan fordulhat a kocka és a pártjára áll a szerencse, addig is szenteljen több időt családjára.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Megpiszkálhat valami kényes ügyet, amiből nem sok jó születik. A változások már megállíthatatlanok. A környezetében többen ingerülten reagálhatnak.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

A türelme véges, könnyen elveszíti, ennek okán pedig meggondolatlanul beszélhet. Véleményét mások fejéhez vághatja, akik értetlenül állnak kitörése előtt.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Zavaró tényezők, okvetlenkedő munkatársa megnehezíti a heti munkát. Menjen korábban dolgozni, így megelőzheti a kellemetlenkedő megjegyzéseket.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Esténként érzi magában a romantika szellemét, szeretne elcsábítani valakit. Egyfolytában egy bizonyos személy jár a fejében. Hívja fel telefonon és kérjen találkozót.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Mérsékelt változásnak néz elébe, amely a társasági kapcsolatait érintheti. Egy barátjától remek híreket kaphat, a sorsuk pozitívan fogja keresztezni egymást.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Nem hisz a véletlenben, csak abban, hogy életünk a cselekedeteink következménye. Ritkán tud elrugaszkodni a valóság talajától, bár párja más szemlélettel él.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Nem szabad ellenségesnek, távolságtartónak lennie az újonnan megismert személyekkel. Felesleges féltékenykednie, legyen nyitott. Kincsre bukkanhat.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Ha jó helyen lesz, akkor pénzét gyarapítani képes. Jó időben, jó helyen! Ne bújjon ki a társasági meghívások alól, a végén nagyon jól érzi majd magát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek