EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb

Horoszkóp

A hét szülinaposa – Jackie Chan

A kínai harcművész, világhíres színész a héten ünnepli 63. születésnapját. Karatés filmjeiben a humoros kaszkadőrmutatványokat maga végzi, emiatt már többször szenvedett sérülést. 1982. óta házas.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

A vágyai megvalósulását az segíti a legjobban, ha tudja mit akar. A tervei nem egyszerűek, nagyobb jólétben szeretne élni, melyekhez igénybe vehet támogató energiákat.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Az igazán átütő siker akkor következhet be, ha sorsát felvállalja és elfogadja. Az emberi kapcsolataiban bonyodalom keletkezhet, ami kommunikációjából fakad.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

A jövővel kapcsolatos szorongásai megerősödhetnek, de lehetősége nyílik felelősség vállalásra. A helyes mérték megtalálása nem lesz könnyű feladat.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Ne időzítse a fontosabb ügyek intézését erre a hétre, főként ne írjon alá szerződéséket, komoly elkötelezettségeket. Az egyensúly megtalálásának képessége eltompulhat.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Nehezen fejezheti ki romantikus érzéseit és a pénzkereseti lehetőségek egy része visszafogottabbá válhat. A személyes akaratát most nem érvényesítheti.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Tehetetlen egy bizonyos helyzetben, de ez egyben kiváló lehetőség, hogy vágyait akarattal igyekezzen megvalósítani. Minden a személyes szinteken dőlhet el.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Határoznia kell: megadja magát, vagy fellázad a helyzet ellen. A vállalt feladat megoldható, nem szabad tehetetlennek éreznie magát még a sorscsapások után sem.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Házastársa erős személyiségével a kezébe veszi az irányítást és igyekszik védelmet illetve támaszt nyújtani önnek. A külső tényezők erősek, küzdeniük kell.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Befejezhet elintézetlen ügyeket, amely megnyugvás hozhat és javíthat viselkedésén. A családi ügyek, komoly elfoglaltsággal járhatnak. Tanuláson törheti a fejét.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

A személyes vagyontárgyait számba veheti, számolgatja a pénzét, tulajdonképpen mérleget készít, milyen eredménnyel zárult az előző hónap. Racionálisan tűzze ki az új célokat.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

A munkahelyi viták megnehezítik a hetet, komoly önfegyelemre lehet szüksége. A baráti társaságban a személyes népszerűsége töretlen. Egy új szerelem bukkanhat fel.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

A minták adottak, de tartalommal önnek kell megtölteni, amihez nem elegendő a reménykedés, komolyan dolgoznia kell az ügy érdekében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.