2017. november 02., csütörtök
Achilles

Egyéb

Horoszkóp

2017.11.02.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Frajt Edit


A színésznő a héten ünnepli 62. születésnapját. Legismertebb alakítása Mágenheimné Szikszay Júlia a kultikus Szomszédok című sorozatban. Egy lánya van, aki szintén szerepet kapott a szappanoperában már születésétől kezdődően.

KOS (III. 21. – IV. 20.)


Tele van energiával a héten, számos dolgot megvalósíthat. A konkrét programok felborulhatnak, maradjon rugalmas, akkor nem érzi rosszul magát.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

A csalódást könnyen maga mögött hagyhatja, ha elutazik valahová és feltöltekezik. Érzelmileg sebezhetőbb, muszáj erősebbnek lennie a jövő érdekében.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Egyik ismerőse barátságtalan viselkedésével megbántja, azonban önnek nem szabad a szintjére süllyednie és visszavágni. Másokkal ellentétben ön képes a megbocsátásra.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Egy családtag tájékozottsága lenyűgözi és kiváló példával jár mások előtt. Keresse a társaságát, több mindenben egyformán gondolkodnak. Erősödhet ez a kötelék.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

A rendszeres étkezés egészségének alapja. Az emésztésével problémai lehetnek, amikor nem figyel oda az összetevőkre. Érdemes lenne teljes étrendet összeállítatnia.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Kulcsszerephez juthat a munkában, szakértelmét elismerik, de ennek következménye a szabadidő teljes hiánya lehet, amit családja nehezen visel majd.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Több dolognak a végére járhat, a tudással azonban ne éljen vissza, a diszkréció fontos. A napok jelentős részét töltse a szabadban, például sétáljon.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

A végsőkig feszíti energiatartalékait, túlhajtja magát, ezzel pedig teljesen legyengítheti szervezetét. Kiválóan teljesít, egészsége azonban ennél sokkal fontosabb.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

A munkahelyén csodálkozva figyelik, milyen fantasztikusan teljesít, precíz és gyors. A birtokában lévő tárgyakra vigyázzon, nagyon szétszórt, könnyen elveszíthet valamit.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Valaki a terve megváltoztatására késztetheti, az is lehet, hogy utaznia kell, pedig szerelmével szeretné tölteni az időt. Ruhavásárláskor a praktikum és kombinálhatóság legyen a szempont.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Elvonulásra lehet szüksége. Vegyen visszább a tempóból és kapcsolódjon ki legalább a hétvégén. Csináljon valamit, ami igazán boldoggá teszi. Legyen kicsit önző!

HALAK (II. 20. – III. 20.)

A munkája elszakíthatja társasági életétől, amit nem bán, mert a kötelességet tartja az elsőnek és egyébként is olyan időszakát éli, hogy nehezen jön ki az emberekkel.

 

2017.11.09.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! DJ Sterbinszky

A lemezlovas a héten ünnepli 45. születésnapját. 1998-ban jelent meg első mixlemeze, amivel megalapozta hírnevét. Discography II. című dalát előszeretettel játszották világhírű kollegái.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Szerelmi kapcsolatának szerep juthat a munkában, lehetséges, hogy közös vállalkozásba fognak, amit a rövid ideje tartó együttlét miatt, érdemes lehet megfontolni.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Megérdemli a pihenést a feszített munkanapok után. Többnyire dolgos heteknek néz elébe, ezért a hétvégéket maximálisan igyekezzen pihenésre használni.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

A terveihez mindenképpen ragaszkodjon, nem kell mások kedve szerint változtatnia, de ez azt is jelenti, nem lesz segítsége, egyedül kell szokás szerint megbirkóznia a feladattal.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Amikor alkot, fejlődik. A társasági életét hanyagolnia kell a munka miatt, emiatt kicsit bánkódhat, de az eredmény kárpótolni fogja az erőfeszítésekért.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Élvezi a kialakult változást, most a megfelelő irányból fúj a szél. A mindennapos rutinból kizökkenhet, hirtelen a világot nagyon színesnek láthatja.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Ne vegye a szívére, amikor kritikát kap, az önnel kapcsolatos pletykákat pedig eressze el a füle mellett. Nem kell aggódnia, rosszakaróját meg se hallja főnöke.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Legyen nagyon elővigyázatos szavaival, főként azzal, kinek, mit mond. Véletlenül negatív színben tűntethet fel valakit, aki nem ezt érdemli. Ne szítson gyűlöletet!

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Anyagi nehézség állhat fenn, emiatt pedig közelebb kerülhet egy barátjához, aki vagy tanácsokkal, vagy egyszerűen pénzzel kisegítheti.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Egy vészhelyzetben bizonyíthatja rátermettségét és józan gondolkodását. Bátorsága csodálatra méltó, ne szerénykedjen, zsebelje be a dicséretet. Színe a smaragdzöld.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Több égető probléma is megoldásra várakozik, melyeket leginkább egzisztenciális oldalról kell megközelíteni. Minél hamarabb rendezni érdemes ezeket, akár családi segítséggel.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Igyekszik legyőzni elfogultságát, azonban képtelen objektív maradni. Valahogy nem tudja levetkőzni, hogy mindig van véleménye, amit hangosan kimond.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Vonzza minden egzotikus kultúra, keresi a különlegest. Régóta gyűjthet már egy távoli utazásra, most viszont elkeserítheti, hogy a célvonal még mindig messze.

 

2017.11.16.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Scherer Péter

A Jászai Mari-díjas színész a héten ünnepli 56. születésnapját. Három gyermeke van feleségétől. Saját bevallása szerint, ha nem színész lenne, akkor vendéglátással vagy rendezvények szervezésével foglalkozna.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Ne idegeskedjen feleslegesen, amikor a dolgok nem az elvártak szerint alakulnak. Légyen kész a spontaneitásra és a menet közbeni változtatásra.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Nem szereti kiengedni az üzleti ügyek intézését, akkor nyugodt, ha ön irányít minden szálat. Párkapcsolatát elhanyagolta a sok teendő miatt, ápolja kicsit a másik lelkét.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Fontos a modor, bármit is tesz és mond. Kifejezetten udvarias, ami elismerő szavakat válthat ki. Stílusa másolásra méltó, ne vegye rossznéven, ha utánozzák.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Ha már diétázik, ne szegje meg a szabályokat, amiket állított. Akaratának megacélozásával szerelme is támogatja, sőt, szolidálhat a vacsora kihagyásával.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Kipihenten a problémákkal könnyebben végez. Otthoni pihenésre szánjon időt, nem kell folyton rohannia. Tervezzen egy csendesebb hetet saját megelégedésére.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Öntsön tiszta vizet a pohárba, ha megbántott valakit. A vitás ügyekről nem szeret beszélni, inkább úgy tesz, mintha nem történt volna semmi. Színe a lila.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Kedvező irányt vehet a magánélete, kapcsolatuk egyre gyümölcsözőbb. Hamarosan egy magasabb szintre léphetnek, ha készen állnak mindketten az elköteleződésre.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Munkahelyi vitákat kell elsimítania és még lehet, hogy a döntőbíró szerepét is magára vállalhatja, ami nem hálás szerep. Vigyázzon ingóságaira!

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

A rengeteg elintéznivaló miatt, egyfolytában úton van. Fáradtsága ne legyen kifogás a társasági program lemondásához. Jót fog tenni, ha kimozdul a mindennapokból!

BAK (XII. 23. – I. 20.)

A szavait könnyen visszahallhatja mástól, ezért nagyon fontos, hogy ügyeljen mondandójára. Apró bosszúságok zavarhatják a hetet, illetve nagy a balesetveszély a csillagok állása szerint.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Az elképzeléseit írja le, mielőtt végleg elfelejti. Állítson fontossági sorrendet. Ha célirányosan halad, nagyobb eséllyel valósít is meg. Életöröme megnőhet.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Lazításra van szüksége, ha teheti, kényeztesse magát egy rövidebb utazással, esetleg egy hosszú hétvégével. A gyógyvíz és a meleg kifejezetten jót tenne fáradt testének.

 

 

2017.11.23.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Horváth Éva

A modell, műsorvezető a héten ünnepli 39. születésnapját. 1998-ban megnyerte a Miss Universe szépségversenyt. Mérlegképes könyvelő végzettsége van. Kisfia, Kristóf májusban született.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Várjon, nem kell az események elébe szaladnia. Higgye el, a türelem rózsát terem! A lassú, de biztos előre haladást érdemes a héten előnyben részesíteni.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

A hétvégére bizonyos zavaró tényező jelentős problémává nőheti magát. Igyekezzen a helyzet ura maradni. Szánjon időt fiatalabb családtagjára, adjon tanácsot, ha igény mutatkozik.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Ne utasítsa vissza a kihagyhatatlan lehetőséget! A következményeket és az opcionális jövőt azért át kell gondolnia. A baráti kapcsolataival illendő lenne többet törődni.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

A tudásának bővítésére ragadja meg a kínálkozó alkalmat!  A mindennapos olvasással szókincsét növelheti, az elvégzett tanfolyammal végzettséget szerezhet.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Érdekes személyeket ismerhet meg munkája kapcsán, akikkel szívesen kerülne később egy baráti társaságba. Az új ismeretség egy izgalmas párkapcsolatot is hozhat.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Nem fog válaszokat találni, amikor a történések miértjét szeretné tudni. Fogadja el a helyzetet, senki sem lát bele a másik fejébe, magyarázattal pedig senki sem fog szolgálni.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Koncentráljon az apróbb örömökre, akkor nem érzi magát ennyire elgyötörtnek, mert tudja jól, aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Színesítse kicsit ruhatárát, főként, ha szeretné a másik nem érdeklődését felkelteni. Nagyon vágyik a szerelemre, de az aktuális kiszemelt figyelmét nehezen ébreszti fel.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Engedje gondolatait olykor kalandozni az álomvilágban, ahol inspirációkat lelhet, de ne felejtsen el visszatérni a való életbe. Valaki titkon szerelmes önbe.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Egyszer régen, valaki átverte és most az ön segítségére lehet szüksége. Nyújtson baráti jobbot, még ha nem is teljesen boldog, hogy ezt teszi. Járjon jó példával.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Ne egyen zsíros ételeket, különben az egészsége bánja és a jó kondíciója. Szerelmesen ígéretet tehet, ami később könnyelműségnek bizonyul.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Ne játsszon a tűzzel szerelmi téren. Döntse el, kivel lenne szívesen, ne randevúzzon egyszerre két személlyel. A hét zavaros munka szemszögéből, nem érti a helyzetet.

 

2017.11.30.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Opitz Barbara

A 2016-ban tehetségkutatót nyert énekesnő a héten ünnepli 18. születésnapját. Kedvenc étele a tejbegríz és a lecsó. Szerencsehozó kabalája egy rózsaszín gyöngyökből fűzött nyaklánc.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

A vágyai komoly összegbe kerülhetnek, muszáj lesz félretennie mindig egy kicsit, ha tényleg akarja. Egy hivatalos levélre dühében indulatos választ adhat.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

A munkahelyén nyomás alatt áll, ez azonban egy szerencsés üzleti manőver felé vezeti. Izgalmas meghívást kaphat, amit nem szabad visszautasítani.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Szembesülhet érzéseivel. Figyelje szerelme reakcióit, így megértheti kapcsolatuk mozgatórúgóit. A munkában veszíthet a lendületből, elfáradt.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Titokzatosan viselkedhet, amit nem értenek a munkahelyén, persze ettől függetlenül lelkiismeretesen végzi a feladatokat. Főnöke számon kérheti.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Szerelme boldogsága az öné is, ezt sose feledje. Gondoskodjon közös, szép pillanatokról, amikről később is érdemes beszélni. Nem várt helyzetből félreértés lehet.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Vállalkozhat egy nagyobb befektetésre, de ez csak akkor lehet sikeres, ha nem egyedül kivitelezi, hanem valakivel együttműködik. A társulás kifizetődő!

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Párkapcsolatában legyen kompromisszumra kész. Hangolják össze igényeiket, önnek pedig ki kell lépnie a kényelmi zónából. Üzletileg izgalmas időszak következhet.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Több munkaterületen és szakmában is próbálkozhat mire révbe ér. Ezt a csapongást a szabadságszeretete okozza. Most úgy érezheti, végre jó helyen van.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Előfordulhat, hogy egy jó baráttal esik szerelembe. A régi kapcsolatból egy igazán nagy szerelem születhet. Legyen óvatos, a másiknak nagyon érzékeny lelke van.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Mélyen gyökerező problémák kerülhetnek felszínre, amikkel nehéz megbirkózni. Muszáj lesz megoldani, nem seperheti újra a szőnyeg alá. Színe a vakondszürke.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

A munkahelyén ne keveredjen összetűzésbe magasabb szinten dolgozókkal, különben kikezdhetik és könnyen az utcán találhatja magát. Ne legyen elbizakodott!

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Hallgassa végig azt, aki beszél. Nem szabad megakadályozni senkit a véleménynyilvánításban. A kisebbségi érzését győzze le! Lassítson a munkában.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Budapest csillagai Mátyásföldön

    Budapest csillagai Mátyásföldön

    Elsősorban a tehetséggondozás, a művészeti, kulturális kapcsolatok építése, a nemzetközi kapcsolatok és az együttműködés erősítése volt a cél a XVI.

  • Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    A Balassi Táncegyüttes hetven éve része Békéscsaba kulturális életének. Számos közös produkcióban szerepeltek már például a Jókai Színház művészeivel, de a városi rendezvényeken is rendszeresen láthatja a táncosokat a közönség.