2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb

Horoszkóp

2018.09.27.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Görög Zita


A műsorvezető, modell a héten ünnepli 39. születésnapját. Két gyermeke van Seres Attila koreográfustól, akivel a Megasztár című tehetségkutatóban ismerkedett meg. Ebben a hónapban született meg futballista párjától harmadik gyermeke.

KOS (III. 21. – IV. 20.)


Kamatostul visszakaphatja a régebbi segítségnyújtást. Fáradékonyság jellemzi, így jobb a fontosabb döntéseket elhalasztani. Pár napos szabadságot igényelne.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

A magánéletét alaposan átgondolja, itt az ideje rendezni az érzéseket. Tökéletesen tudja, milyen jövőre vágyik, hát a szerint hozza meg döntéseit is.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Egy barát problémájánál türelmet kell gyakorolni, különben kapcsolatuk visszafordíthatatlanul elmérgesedik. Véleményét most jobb magában tartani.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Pozitív a kedve, amely érezhető a mindennapokban, bármiben örömét leli. Párkapcsolata stabil, szerelmük fokozatosan elmélyül. Látogassa meg idős szüleit.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Romantikus fantáziák uralkodnak. Álmodozik, nem tesz semmit boldogsága érdekében. Tegye meg az első lépést, hívja randevúra kiszemeltjét. Éljen a valóságban!

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Nagy feladatot akarnak a nyakába varrni, de mielőtt elvállalja, vizsgáljon meg minden körülményt. A munkahelyén nagy a hajtás, teljesítménykényszer alatt áll.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Ne rohanjon! Nem fog előbb eljutni sehová, nem fog előbb végezni semmivel, csak az idegeskedés mutat növekedést. Haladjon lassan, de biztosan.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Nagyobb társaságban tegyen lakatot a szájára, vagy alaposan fontolja meg, mit, hogyan mond. Később előfordulhat, hogy igazát bizonyítania kell.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Igazságtalanul valamivel be akarják sározni, amit könnyen kivédhet, ha egyenesen a feletteséhez megy. A sport legyen társasági esemény!

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Olyanok társaságában kell hosszabb időt eltölteni, akiket nem kedvel. Ügyesen leplezi érzéseit, de észrevételeinek azért hangot adhat.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Életében új irányultság kaphat szerepet, de a lehetséges jövőben nem hisz, emiatt meghátrálhat. Rossz modorú kollegáját nehezen viseli el.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Nagy a nyomás a munkahelyén, a felelősség is nyomja a vállát. Ingerültségét hazaviheti, családja nem szenvedheti ezt a belső feszültséget.

2018.10.04.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Kate Winslet

Az Oscar-díjas brit színésznő a héten ünnepli 43. születésnapját. Második esküvőjén Leonardo di Caprio adta át a vőlegénynek, aki az egyik legjobb barátja.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Sok a teher, amit nehezen visel, hagyjon pihenésre is időt. Keressen olyan tevékenységet, mely feltölti újult energiákkal. Foglalkozzon képzőművészettel.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Ne sajnálja az aktív napokon magát, hiszen új kapuk nyílhatnak meg, bár komfortzónájából biztos ki kell lépnie. Tanulásra adhatja a fejét.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Kibillentheti lelki egyensúlyát egy belső vívódás, de a megtisztulás nem marad el és újra megleli az erőt önmagában. A felismeréseket tudatosítsa.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Annyit vállaljon, amit ténylegesen elbír és kényelmét nem veszélyezteti. Étrendjét átalakítva testét aktivizálni tudja. A nehéz esti vacsorákról mondjon le.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Mindenre van egy válasza, ami valakiből ellenszenvet vált ki. Beszélje meg a véleménybeli különbségeket, főként, ha egy kollegájáról van szó.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Úgy véli, nem kapja meg kedvesétől azt a törődést, amit megérdemel, ezért könnyed kalandba bonyolódhat. Az érzései megrendülnek, bizalma megtört.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

A sikerhez félúton jár, hiszen önbizalma teljesen rendben van. Nagy hatást gyakorolhat szellemes társalgással az ellenkező nemre, hódítani fog.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Nincs olyan, amit ne adna meg családjának, gyermekeinek, de a túlzásokkal óvatosan bánjon, hiszen a boldogot nem pénzben mérik. Színe a zafírkék.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Ügyeljen, hogy bevételei meghaladják kiadásait. Könnyen jutalmazza meg magát drága holmikkal, így pénztárcája gyorsan kiürül hónap végére.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Nagyobb az igénye a meghitt együttlétekre párjával, romantikus kedvében lehet. Éljék meg közösen a boldogságot. Egy rövidebb tanfolyamon vehet részt.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Személyes emberi kapcsolatai megerősítésre szorulnak. Elveszítheti barátait, akikre nem áldoz időt a munkaidőn túl. Karrierje más megvilágításba kerülhet.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Egy rátermett személy segíteni szeretné szakmájában, nem hiszi el, hogy nincs az illetőnek hátsó szándéka. Legyen nagyobb bizodalma a jó szándékban.

2018.10.11.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Emily Deschanel

Az amerikai színésznő, a Doktor Csont sorozat sztárja a héten ünnepli 42. születésnapját. Vegán életmódot folytat, amit két terhessége alatt sem szakított meg. Lelkes állatvédő, több alapítványt támogat.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Valakinek a problémája nagy hatást gyakorol önre, teljesen kiborítja. Saját egészségét elhanyagolta, most egy betegség döntheti le a lábáról.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Valaki nem támogatja, ezért ellenségesen viselkedhet vele. Munkájának nehéz részétől szívesen szabadulna azt másra hárítva. Szórakozás kerül előtérbe.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Fél egy új kihívástól, ezért a legszívesebben visszautasítaná, miközben tudja, hogy ez egy nagy lehetőség. Szerelmi élete zűrös, de romantikus.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Félvállról vehet egy feladatot, amely veszekedést generál. Családja érdekeit figyelmen kívül hagyva, önző magatartást gyakorol. Törődjön idősebb rokonaival.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Rendszerezze a fontosabb iratait, mikor már semmit sem talál a helyén. Anyagi biztonságát veszélyeztető lépést tehet, amely egy bizonytalan állással van kapcsolatban.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Hívja meg rég nem látott barátait hétvégén, pihenőidejét töltse aktívan társaságban. Egy fontos döntést családi körben hozhat meg. Tervét véghezviszi.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Roppant figyelmes szeretteivel, mindenki érdekét a szívén viseli. Túl sok vasat tart a tűzben megélhetés szempontjából, ami miatt elhanyagolhatja egy kötelességét.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Kisebbrendűségi érzései lehetnek, amely mások előítéletében mutatkozik meg. Nem fordít hátat, amikor kiváló üzleti lehetőséget kap. Szórja a pénzt.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Lázadó énje uralkodhat, ami arra hívja fel figyelmét, hogy lassítson. A fontosabb döntéseket halassza, bölcsessége kiteljesedik a felelősségvállalásban.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Sokat gondolkozik egy életét érintő változáson. Lassan minden a helyére kerül, de adjon időt a kifutásra. Menjen szórakozni barátaival. Bírságot kaphat.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Szívességet kér egy ismerős, amire nem biztos, hogy van ideje, így jobb, ha nemet mond. A munkahelyén nem könnyű helyzete, dolgozzon tovább szorgalmasan.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Valakinek segítenie kell, aki nem olyan ügyes szakmai téren, mint ön. A tanárszerep nem önnek való, ezért helyette végzi el a feladatokat.

2018.10.18.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! John Lithgow

A New Yorkban született, ötszörös Emmy-díjas amerikai színész a héten ünnepli 73. születésnapját. Tanult a Harward Egyetemen. Számos könyvet és albumot készített gyermekek számára.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Összegezheti pénzügyeit a tisztánlátás érdekében. Ne adjon ki feleslegesen pénzt haszontalan dolgokra, gyűjtsön inkább élményeket családi vagy baráti körben.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Párja kérhet valamit, amit nem tud teljesíteni, zavarossá válhat emiatt kapcsolatuk. Befolyásos ismerősökre tehet szert egy érdekes összejövetlen.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Fizikai kondíciója lecsökkent, amely összefüggésben állhat a felszedett kilókkal. Kezdjen diétázni, de ne drasztikusan. Iktassa be a sportot a mindennapokba.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Ismerje be, amikor tévedett, ne akarja elódázni a dolgot. A hibák felvállalása csak erősíti munkahelyi pozícióját és még csodálatot is válthat ki bátorsága.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Egy rossz hír miatt nehezen tud csak dolgozni, teljesítménye romlik. Vegyen ki pár napot, ha szükségesnek érzi. Családi szinten béke uralkodik.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Dicséretes önszorgalma, amivel folyamatosan gyarapítja tudását. Van egy titkolt hobbija, vagy vágya, amivel akár pénzt is kereshetne, ha belevágna végre.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Elbukhat, ha lemond eredeti elképzeléséről. A járt út, nem biztos, hogy most a megfelelő választás. Érdemes kockáztatni a haszon érdekében.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Önsajnálatba merülhet, túldramatizálja a nehézségeket, amire párja rávilágíthat. Gyakorlatiassága feloldhatja a belső feszültséget.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Ha nincs párkapcsolata, megismerkedhet egy nagyon vonzó illetővel, aki felkelti érdeklődését. Határozza el, meghódítja, akkor egy pár lehetnek hamarosan.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Megtesz dolgokat, amihez nem is fűlik a foga, kényszeríti önmagát, amivel lelkét rombolja. Találja meg az egészséges középutat az egészséges lelki béke érdekében.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Egy különleges feladattal bízhatják meg, aminél szüksége lesz minden erejére lelki szinten is. Szívét valaki megkísérti, könnyen elcsábul a szép szavaknak.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Nem kell annyit aggodalmaskodni mindenen, vegyen lazábban a dolgokat, higgye el, úgy is sikerülni fog. Egy barát tanácsát kérheti családi ügyben.

2018.10.25.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Böde Dániel

A 190 centiméter magas, válogatott labdarúgó a héten ünnepli 32. születésnapját. 2006-ban kapta első profi szerződését. 2012. óta a Ferencváros csatára.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Pontos célkitűzéssel régi akadályokat győzhet le. Optimizmusa egészségesnek mondható, de féltékeny munkatársa megnehezíti helyzetét. Színe a vörös.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Ötletei kiválóak, de ha belevág anyagi bizonytalanságba kerülhet. Munkahelyén kellemes légkör uralkodik, ami teljesítményére is jó hatással van.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Felettese egy türelmetlen személy, a kapkodás pedig veszélyes helyzetet teremthet. Egy terv kivitelezhetetlennek bizonyulhat, de kedvét nem szegi.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Egy régi barátság új köntöst kaphat, amely egy romantikus évődésbe mehet át. Jó barátja bölcs tanáccsal szolgálhat, bár mondandója tapintatlan.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Tehetsége a hasznára válik, amikor részt vesz egy izgalmas eseményen. Párkapcsolatára általánosan feszültség jellemző, ez a kevés együtt töltött idő eredménye.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Olyan érzések kerülhetnek terítékre, amikre gondolni sem mert. A vágyak reálisak, a megértés maximális. Új párkapcsolata szeretetteljes és harmonikus.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Ne kezdjen közös üzletbe családtaggal, keressen inkább társat a szakmában. Akaratát nehezen viszi át, bár igyekszik érdekeit erőteljesen képviselni.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Ne mondjon rögtön nemet egy felkérésre! Nem várt forrásból anyagilag gyarapodhat. Munkája sokasodik, felettese mindent önre akar terhelni.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Elégedetlensége nyilvánvaló, nem találja a mindennapokban az örömet. Gondolja át, miért kell fel reggelente, miért jár el dolgozni. A lehetőségek érkezni fognak.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Megkezdhet egy tanfolyamot, ami mozgalmasabbá teszi napjait. Új ismeretségeket is kialakíthat, amiket a jövőben használni fog. Egy elhatározás megfogalmazódhat.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Álmai kuszák, mégis sok bennük az igazság. Bizonyos érzései tisztázásra szorulnak, akkor a rossz álmok is megszűnnek. Maradjon diszkrét egy munkahelyi ügyben.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Folyton egy másik életről álmodozik, nem látja a jelenlegiben a szépet. Értékelje jó sorsát, becses családját, elkötelezett barátait. Színe a rózsaszín.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.