EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Egyéb

Horoszkóp

A hét szülinaposa- Sylvester Stallone

A Golden Globe-díjas amerikai színész a héten ünnepli 71. születésnapját. A Rocky és a Rambo című filmekkel alapozta meg hírnevét. Háromszor házasodott, öt gyermeke született.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Törődjön a maga dolgával, ne avatkozzon bele mások kényes ügyeibe. Töltekezzen a nap erejéből, szívja fel magát, mert keményebben kell dolgoznia, mint valaha.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

A nyári pihenés jár a fejében, amit majd kedvesével tölthet. Beszéljék meg hova utaznak és legfőképp számolják össze, mennyibe fog ez kerülni.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

A rossz gyomor oka a mértéktelen evés és ivás. Az alkoholos italokra mondjon nemet. A munkára kell koncentrálnia, főnöke öntől várja a megoldást.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Összpontosítson a munkára, a csillagok most karrierjében erősítik. Megmutathatja erősségeit és határozottságával tiszteletet vívhat ki. A legfontosabb a jó benyomás!

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)

Az elégedetlenségét nem kell hangosan kinyilvánítania a figyelem érdekében. Másokat kényelmetlen helyzetbe hozhat, amiért nem jár köszönet.

SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)

Kevés embert enged közel a szívéhez, ezért keménynek és érzéketlennek gondolják azok, akik nem ismerik közelebbről. Munkahelyén nem mindenki kedveli.

MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)

Vállaljon felelősséget, ne arra várjon, hogy majd megbocsátanak önnek a két szép szeméért. Ne higgyen el mindent, amit mások mondanak, becsaphatják.

SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)

Szerencsésebb másoknál, mégsem értékeli kellőképpen. Lehetősége lehet jóvátenni egy tévedését, így pedig elkerülhet egy nagyobb problémát. Színe a fűzöld.

NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Több magabiztosságra lenne szüksége, de nem szerelmi téren, ami miatt megint problémája lehet. Kedvesére rátelepedett, szinte fojtogatja folytonos figyelmével.

BAK (XII. 23. – I. 20.)

Mások figyelmetlenségéből előnyt kovácsolhat. Maradjon visszafogott, ne panaszkodjon, ne pletykálkodjon. A lángoló szerelem egy magasabb szintre léphet.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Ügyeljen az egészségére. Egy megfázás komolyabb problémává nőheti ki magát, ha nem kezeli ki. Egy új munka lehet kilátásban, de alaposan gondolja át, mielőtt dönt.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Romantikus hangulatban telik a hete, a szerelem kitölti életét, kiszorítja a munka iránti ambíciót. A munkáját csak az önfenntartás érdekében végzi.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek