EUR: 317,68 Ft
CHF: 270,28 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Program IV.kerület

Időutazás a garázsban

régi, baba, játék, porcelán

Mennyi kedves emléket idézhet fel egy régi baba!

Mindenkinek volt már olyan élménye, amikor lement a nagymama pincéjébe, vagy csak kinyitott egy rég elfelejtett dobozt a kamrában, hogy megtalálta a rég elfeledett, gyerekkori, kedves emléktárgyait. Ezt az érzést újra előhívhatjuk a  RETRO garázsvásárban, ahol az időutazás során, történelmet idéző tárgyak is előkerülnek és megvásárolhatók, és akár minőségi, 1920-as évekbeli bútorokhoz, relikviákhoz is hozzájuthatnak a szerencsések május 29.-én, 16 órától és május 30.-án  18 órától a Görgey  u.78. alatt rendezett  RETRO garázsvásáron.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

  • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.