EUR: 309,21 Ft
CHF: 284,58 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Program IV.kerület

Időutazás a garázsban

régi, baba, játék, porcelán

Mennyi kedves emléket idézhet fel egy régi baba!

Mindenkinek volt már olyan élménye, amikor lement a nagymama pincéjébe, vagy csak kinyitott egy rég elfelejtett dobozt a kamrában, hogy megtalálta a rég elfeledett, gyerekkori, kedves emléktárgyait. Ezt az érzést újra előhívhatjuk a  RETRO garázsvásárban, ahol az időutazás során, történelmet idéző tárgyak is előkerülnek és megvásárolhatók, és akár minőségi, 1920-as évekbeli bútorokhoz, relikviákhoz is hozzájuthatnak a szerencsések május 29.-én, 16 órától és május 30.-án  18 órától a Görgey  u.78. alatt rendezett  RETRO garázsvásáron.

Kapcsolódó Cikkek

 • Whisky Show Budapest

  Whisky Show Budapest

  A Whisky Show Budapest 2016 célja, hogy idén hatodik alkalommal is lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.