EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Program II.kerület

Ingyenes szűrővizsgálatok

Ingyenes egészségnapokat szervez az önkormányzat májusban és júniusban. Az Egészségügyi Szolgálat május 30-án a Községház utcai rendelőben (Községház u. 12.), június 13-án a Kapás utcai szakrendelőben (Kapás u. 22.) várja az itt élőket. A lakosságot belgyógyász, szemész, fül-orr-gégész, urológus, tüdőgyógyász, bőrgyógyász, nőgyógyász, ideggyógyász szakorvosok, pszichológus, dietetikus, egészségügyi tanácsadó és szakasszisztensek vizsgálják meg. A Budapesti Szent Ferenc Kórház (Széher út 71-73.) az önkormányzattal együttműködve kardiológiai szűrést végez június 6-án. A hétvégi szűrőnapokon elsősorban a napközben dolgozó, fiatalabb korosztály részvételére számítanak, de az idősebbek is élhetnek a lehetőséggel.

szűrővizsgálat2

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.