EUR: 319,11 Ft
CHF: 275,45 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Program II.kerület

Ingyenes szűrővizsgálatok

Ingyenes egészségnapokat szervez az önkormányzat májusban és júniusban. Az Egészségügyi Szolgálat május 30-án a Községház utcai rendelőben (Községház u. 12.), június 13-án a Kapás utcai szakrendelőben (Kapás u. 22.) várja az itt élőket. A lakosságot belgyógyász, szemész, fül-orr-gégész, urológus, tüdőgyógyász, bőrgyógyász, nőgyógyász, ideggyógyász szakorvosok, pszichológus, dietetikus, egészségügyi tanácsadó és szakasszisztensek vizsgálják meg. A Budapesti Szent Ferenc Kórház (Széher út 71-73.) az önkormányzattal együttműködve kardiológiai szűrést végez június 6-án. A hétvégi szűrőnapokon elsősorban a napközben dolgozó, fiatalabb korosztály részvételére számítanak, de az idősebbek is élhetnek a lehetőséggel.

szűrővizsgálat2

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.