EUR: 317,68 Ft
CHF: 270,28 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Extra

Johnny Depp lelépett a Karib-tenger kalózai forgatásáról?

Johnny Depp váratlanul otthagyta A Karib-tenger kalózai ötödik részének Ausztráliában zajló forgatását az ausztrál média szerint.

A színész szerda este felszállt az Egyesült Államokba induló első magángépre, amit el tudott érni – közölték a Gold Coast Bulletin lappal a nagy sikerű kalandfilmsorozat forrásai. A sorozat Dead Men Tell No Tales című epizódjának szóvivője szerint a hír “teljesen hamis”, a forgatás a tervek szerint folytatódik, Depp Ausztráliában marad.


“Tegnap este forgattunk, mint mindig, Depp dolgozott, mint mindig, tehát a híresztelés nem igaz” – tudatta a szóvivő. A Gold Coast Bulletinnek azonban a forgatáson dolgozók mást mondtak. Az 51 éves sztárnak a filmbéli kalózkapitány híres Fekete Gyöngy nevű hajója fedélzetén kellett volna forgatnia a mozi kulcsjelenetei egyikét tegnap este, ám Depp eltűnt, mielőtt elkezdhették volna a munkát.

“Felesége, Amber Heard után repült” – állította a produkció egyik munkatársa. A színész apja, David, felesége, Heard és annak két kutyája, Boo és Pistol pénteken tértek vissza Amerikába. Depp a két yorkshire terriert – az állatok behozatalára vonatkozó szigorú helyi törvényeket figyelmen kívül hagyva – Ausztráliába érkezésekor nem jelentette be, így azok nem kerültek a szokásoknak megfelelően legalább 10 napra karanténba. Elaltatás fenyegette őket, szombatig kaptak haladékot, hogy hazaszállítsák őket.


Eredetileg Depp is a kutyákkal tartott volna, ám a film producerei közbeléptek, így megváltoztatta a tervét. A színész pénteken majdnem két órára eltűnt a forgatásról, nem sokkal azelőtt, hogy a két kutya és kísérőik elhagyták volna Gold Coast repülőterét. Senki sem tudta, hol volt, ám később visszatért a munkához – közölték a lap forrásai.

Amerikai portálok szerdán arról írtak, hogy a kalandfilm producerei udvariasan megkérték Deppet, minél hamarabb küldje haza feleségét, elegük volt ugyanis a házaspár folyamatos veszekedéséből.

A Gold Coast Bulletinnek nyilatkozó források szerint a producerek szerda este megpróbálták a sztárt lebeszélni a távozásról. “A Disney szeretné házon belül tartani az ügyet, de erre már nincs esélye” – vélte egyikük.

Depp miatt egyszer már hetekre le kellett állítani a forgatást, akkor balesetben szerzett kézsérülésének kezelése miatt repült vissza Amerikába.

Kapcsolódó Cikkek