EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Belföld IV.kerület

Kell nekünk a szuperkórház

Aláírásgyűjtés indult azért, hogy Budán, a Szent János Kórház területén, vagy annak közvetlen közelében épüljön fel a kormány által tervezett új fővárosi központi kórház. Továbbra is határozott álláspontom az, ha a Kormány egy modern, a kor követelményeinek megfelelő, gazdaságosan üzemeltethető kórházat akar építeni, akkor annak zöldmezős beruházásban, kitűnő közlekedési kapcsolatokkal rendelkező helyszínen kell megvalósulnia. Erre az újpesti helyszín tökéletesen megfelelne! – írja hivatalos Facebook oldalán Wintermantel Zsolt, aki emlékeztet, már korábban egy blogbejegyzésében is felhívta a figyelmet arra, hogy az újpesti helyszín minden szempontból megfelelőbb az új kórház számára, mint a budai.

A kerület polgármestere úgy fogalmazott, a szakmai érveken túl emocionális húrokat is pengetni kell, sőt az állampolgári lobbit is be kell vetni! Ezért kéri, aki egyetért azzal, hogy Újpest, továbbá Észak-Pest Észak Budával együtt megérdemel egy magas színvonalú kórházat, kedvelje a bejegyzését!

 

– Nagyon fontos, mindenki ossza is meg saját idővonalán, hogy mindenkihez eljusson a lehetőség. Újpest már többször megmutatta, mutassuk meg most is: Velünk számolni kell! – írta még posztjába, melyet lapzártánkig több, mint hatszázan lájkoltak és osztottak meg.

Wintermantel Zsolt bejegyzése az alábbi linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/wintermantel.zsolt/posts/981986308502319?fref=nf

Kapcsolódó Cikkek

 • Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken – erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését.

 • Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre – írja az Origo.

 • Így néz ki a robbantó!

  Így néz ki a robbantó!

  Pénteken vezették a rendőrök a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra Budapesten.