2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Belföld IV.kerület

Kell nekünk a szuperkórház

Aláírásgyűjtés indult azért, hogy Budán, a Szent János Kórház területén, vagy annak közvetlen közelében épüljön fel a kormány által tervezett új fővárosi központi kórház. Továbbra is határozott álláspontom az, ha a Kormány egy modern, a kor követelményeinek megfelelő, gazdaságosan üzemeltethető kórházat akar építeni, akkor annak zöldmezős beruházásban, kitűnő közlekedési kapcsolatokkal rendelkező helyszínen kell megvalósulnia. Erre az újpesti helyszín tökéletesen megfelelne! – írja hivatalos Facebook oldalán Wintermantel Zsolt, aki emlékeztet, már korábban egy blogbejegyzésében is felhívta a figyelmet arra, hogy az újpesti helyszín minden szempontból megfelelőbb az új kórház számára, mint a budai.

A kerület polgármestere úgy fogalmazott, a szakmai érveken túl emocionális húrokat is pengetni kell, sőt az állampolgári lobbit is be kell vetni! Ezért kéri, aki egyetért azzal, hogy Újpest, továbbá Észak-Pest Észak Budával együtt megérdemel egy magas színvonalú kórházat, kedvelje a bejegyzését!


 

– Nagyon fontos, mindenki ossza is meg saját idővonalán, hogy mindenkihez eljusson a lehetőség. Újpest már többször megmutatta, mutassuk meg most is: Velünk számolni kell! – írta még posztjába, melyet lapzártánkig több, mint hatszázan lájkoltak és osztottak meg.

Wintermantel Zsolt bejegyzése az alábbi linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/wintermantel.zsolt/posts/981986308502319?fref=nf

Kapcsolódó Cikkek

 • Programot hirdettek Toroczkaiék

  Programot hirdettek Toroczkaiék

  Bár a mai elnökségi ülésen akár ki is zárhatják Toroczkai Lászlót és a Mi Magunk platformot vele együtt alapító Jobbik-tagokat, a platform, amelynek deklaráltan tagja Novák Előd egykori Jobbik-alelnök, tegnapra már programot is hirdetett.

 • Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  Orbánt dicsérte a sikerkönyv szerzője

  „Európa jövője” címmel nemzetközi V4 konferenciát rendeznek a budapesti Várkert Bazárban. A szerdán kezdődő kétnapos programon több mint 30 külföldi politikus és szakember tart előadást többek közt migrációról.

 • Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Kutyája hat napja hazavárja Adrit

  Lassan egy hét is eltelt azóta, hogy brutálisan meggyilkolták Adrikát, a nyolcéves sólyi kislányt, de a családja – érthetően – még mindig képtelen beletörődni a megváltoztathatatlanba.

 • Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Pszichiáterhez küldték a polgármestert

  Agresszív kirohanásai miatt csak akkor folytja polgármesteri munkáját Lakatos Béla, a Komárom-Esztergom megyei Ács vezetője. Mint emlékezetes: az április 8-án momentumos jelöltként induló Lakatosról az elmúlt napokban olyan videó került napvilágra, amelyen a falu lakóit fenyegeti, agresszív kirohanásaival alázza meg sorra.