2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XVI.kerület

Lakásokra, felújításra lehet pályázni

Önkormányzati lakásokra lehet pályázni! Az Újszász u. 88. alatt lévő Szababérlők Házában 21 m2-es, komfortos lakóegységek üresedtek meg.

A bérleti díj 6. 510 forint havonta, ehhez jön még hozzá az ugyancsak havi 17.500 forintos szolgáltatási díj. A kaució 3.300 forint négyzetméterenként, azaz  69.300 forint. A pályázat benyújtásának határideje: 2015. június 3. 14 óra. A pályázati adatlapok és a pályázati feltételek a Budapest XVI. ker. Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Ügyfélszolgálati Irodáján vehetők át. Az elbírálás határideje: 2015. augusztus 3.


A Fővárosi Közgyűlés is közzétette a műemlék épületek felújítására kiírt pályázatot. Az összesen 300 milliós keretből vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni, utófinanszírozásos rendszerben. A pályázatokat október 1-jén 24 óráig kell benyújtani a ház tulajdonosainak vagy használóinak a Főpolgármesteri Hivatalhoz. A szükséges dokumentumok, és a további részletek a fővárosi önkormányzat oldaláról tölthetők le.

http://budapest.hu/Lapok/2015/palyazati-felhivas-muemleki-keret-2015.aspx

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.