EUR: 309,41 Ft
CHF: 285,80 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Liam Neeson mindent elad

DEAUVILLE, FRANCE - SEPTEMBER 07:  Actor Liam Neeson poses on the red carpet before the screening of his movie "Taken 2" during the 38th Deauville American Film Festival on September 7, 2012 in Deauville, France.  (Photo by Francois Durand/Getty Images)

Liam Neeson színésszel lehet a legkönnyebben eladni egy terméket jelenleg az Egyesült Államokban – közölte a Nielsen piackutató cég.

Az eddig leginkább a tévéműsorok nézettségének méréséről ismert cég azokat a hírességet állította rangsorba, akik 2015 első negyedében szerepeltek hirdetésekben. Az ismertséget, a rokonszenvességet, a rajongókra gyakorolt hatást és hasonló tényezőket vettek figyelembe.

Neeson és Pierce Brosnan összesített indexe egyformán 94, a mérések szerint azonban Neeson valamivel hatékonyabban tudja rábírni az embereket egy-egy termék megvételére.

A Nielsen szerint Neesont, aki a Supercell Games videojátékok reklámjában szerepelt az első negyedévben, az (őt ismerő) amerikaiak 78 százaléka tartja rokonszenvesnek. Kimagaslóan szimpatikus reklámarc még Pierce Brosnan és Matthew McConaughey is, akik autóhirdetésekben szerepeltek a közelmúltban.

A rajongókra gyakorolt befolyást tekintve kiemelkedik a reklámarcok közül Jeff Bridges, de hatékonyan képes befolyásolni híveit Jennifer Garner, Natalie Portman, Sofia Vergara, Jim Parsons, Dennis Haysbert és J.K. Simmons is.

Kapcsolódó Cikkek