EUR: 308,85 Ft
CHF: 285,10 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Életmód

Malaca van Vettelnek

Sebastian Vettel hisz a szerencsét hozó tárgyakban. A Ferrari pilótájának rengeteg kabalája van: „versenyfelszerelései” közé tartozik egy nagymamájától kapott egycentes, egy szerencsemalac és egy egydolláros, amit kocogás közben talált még 2007-ben, a legelső F1-es futama előtt. Ettől függetlenül nem tulajdonít nekik túl nagy jelentőséget – már ami a sikereit illet. – Mindenkit csak akkor érhet szerencse, ha már keményen megdolgozott érte – vallja. – Nem hiszem, hogy a kabaláim miatt tudok gyorsabban teljesíteni egy kört.

Sanghaj, 2015. április 9. Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzõje az autós gyorsasági világbajnokság Kínai Nagydíjának otthont adó sanghaji pályán 2015. április 9-én. A futamot április 12-én rendezik. (MTI/EPA/Diego Azubel)

Sanghaj, 2015. április 9.
Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzõje az autós gyorsasági világbajnokság Kínai Nagydíjának otthont adó sanghaji pályán 2015. április 9-én. A futamot április 12-én rendezik. (MTI/EPA/Diego Azubel)

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden napra három tojás

  Minden napra három tojás

  A tojásszövetség tiszta vizet öntött a pohárba, rehabilitálta az évtizedekkel ezelőtt tévesen elítélt tojást.

 • Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Miközben nap mint nap a legtöbb ember igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni nemi életét, addig lassan feledésbe merül, hogy az óvszer nem csak a védekezésre, hanem a kifejezetten élvezet fokozására is kiválóan alkalmas lehet.

 • Negyven fölött jobb a szex

  Negyven fölött jobb a szex

  Egy új kutatás szerint negyven fölött kezdődik csak igazán a szexuális élet! Több mint ezer, negyven év feletti nőt kérdeztek szexuális aktivitásáról, annak minőségéről és 90 százalékuk arról számolt be, hogy az orgazmuskészségük nagyobb, mint a húszasa, harmincas éveikben és jobban át tudják adni magukat a gyönyörnek.