2018. május 25., péntek
Orbán

Extra

Marceau még nem látott ilyen filmet

A Saul fia lenyűgöző film, soha nem láttam még ilyet – mondta az MTI-nek Sophie Marceau a 68. cannes-i fesztivál zsűrijének tagja. – Teljesen új jellegű a film, nagyon erős és nagyon más. Cannes, 2015. május 13. Sophie Marceau francia színésznõ, a zsûri tagja sajtóértekezleten 2015. május 13-án, a 68. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál elsõ napján. (MTI/EPA/Getty Images pool/Ben A. Pruchne) *** Local Caption *** Sienna MillerA holokauszt témáját már nagyon sokszor feldolgozták, de ebben a filmben különleges módon nyúltak hozzá. És a rendező nagyon fiatal. Fontosnak tartottuk, hogy díjazzuk a fiatal tehetséget – fogalmazott a francia filmszínésznő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.