EUR: 317,79 Ft
CHF: 270,30 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Aktuális XV.kerület

Megdöbbentő: fiával dílerkedett az anya

Kábítószer illusztráció

Illusztráció: Pixabay

A gyanú szerint kiskorú gyermekével együtt árult rendszeresen kábítószert már csaknem egy éve egy kerületi anya. A 45 éves S. Andrásnét egy Apolló utcai családi házban fogták el. A házkutatás során összesen 68,4 gramm zöld színű növényi anyagot, valamint 61,7 gramm sárga, illetve fehér színű port találtak és foglaltak le a rendőrök. A nőt előzetes letartóztatásba helyezték, ellene kábítószer-kereskedelem, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt folytatnak eljárást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Saci néni lett az év tanára

  Saci néni lett az év tanára

  Interjút adott a Lokálnak az a budapesti pedagógus, aki a minap egy anyaországi és két külhoni kollégájával együtt kapta meg az Év tanára 2018 címet. A díjazottak személyére pedagógusszervezetek és diákközösségek egyaránt tehettek javaslatot.

 • Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma jár le az a határidő, amit magának szabott a Jobbik elnöki pozíciójáért induló harcban alulmaradt Toroczkai László. Ásotthalom polgármestere arról dönt, hogy a párt tagja marad-e, vagy a mögötte állókkal más úton indul el.

 • Orbán: Mi vagyunk Európa jövője

  Orbán: Mi vagyunk Európa jövője

  “Az Európai Unió leggyorsabban fejlődő régióját Közép-Európa országai adják. 1990-ben még Európa volt a mi jövőnk, ma pedig mi vagyunk Európa jövője” – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Parlamentben, a negyedik Orbán-kormány minisztereinek eskütétele előtt.

 • Dübörög a lombikturizmus

  Dübörög a lombikturizmus

  Egyre több külföldi látogat hazánkba, hogy részt vegyen a magyarországi lombikprogramban. Beszámolóikból kiderül, hogy a hazai egészségügyet érő kritikák ellenére a magyarországi meddőségi kezelések, beültetések elvégzésének színvonala  kiemelkedő a közép-európai térségben.