2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Belföld

Megdőlhet a rekord főnyeremény az Ötöslottón

Már nincs sok hátra, hogy az Ötöslottó rekordot döntsön és valaki megnyerje a játék történetének legmagasabb főnyereményét. Tollat és szelvényt elő, jelölje be 5 számát, és nyerjen!

Csillagászati halmozódás az Ötöslottón: a jackpot hétről-hétre újabb csúcsokat dönt és nincs sok hátra, hogy a játék elérje az abszolút rekordot. A héten ugyanis a főnyeremény mértéke 5 milliárd forint, ami alig marad el a valaha kifizetett legnagyobb nyereménytől.


Magyarországon – először és utoljára – 2003-ban fordult elő, hogy 5 milliárd forintnál nagyobb összeget nyert valaki az Ötöslottón, ekkor  5 milliárd 92 millió forinttal lett gazdagabb a nyertes.

A játék iránti rendkívüli érdeklődés leginkább az eladott alapjátékok számában mutatkozik meg. Alacsonyabb főnyeremény esetén heti átlag 3,5 millió alapjátékot vesznek a játékosok, ám a múlt héten több, mint 7,4 millió alapjáték fogyott.


A szombati SzerencseSzombat műsor házigazdái, Mák Kata és Kovács Áron szerint óriási bulinak nézünk elébe. Ha ugyanis valaki megnyeri a jackpotot, az Magyarország történetének második legnagyobb főnyereményével lesz gazdagabb, ha viszont nem lesz nyertes, úgy jövő héten minden idők legnagyobb főnyereményéért lehet majd játszani.

Nincs más hátra, mint szombatig esélyt adni a szerencsének, megjelölni az 5 számot és a május 30-i sorsolást végigizgulni. Ne hagyja ki!

 

Ötöslottó halmozódás

Mindenkinek van öt száma! – hirdeti az Ötöslottó mottója és mennyire igaz is, hiszen a szerencseszámok rengeteg családban apáról fiúra, anyáról lányra öröklődnek, hiszen nem lehet tudni, mikor kacsint rá a szerencse valakire és húzzák ki azt az öt számot, ami családtagok születési dátumait, házassági évfordulót, gyermek életkorát jelentik. Az Ötöslottó Magyarország legrégebbi és egyben legnagyobb hagyománnyal rendelkező szerencsejátéka. Az első sorsolásra 1957. március 7-én került sor, azóta számtalan álom és terv valósult meg a mesés nyereményeknek hála. Hétről hétre milliók, százmilliók, és sokszor akár milliárdok várják a szerencsés nyertest. Ehhez nem kell mást tenni, csak megjátszani öt számot, hátha azt húzzák ki szombaton a SzerencseSzombat adásban, amit élőben lehet követni a Dunán.

 

A játékról részletesen: http://www.szerencsejatek.hu/otoslotto

Kapcsolódó Cikkek

 • Elképesztő az emberek bizalma

  Elképesztő az emberek bizalma

  Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

 • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.

 • Eső, zápor, havas eső és hó is lehet csütörtökön

  Eső, zápor, havas eső és hó is lehet csütörtökön

  Éjszaka keleten is csökken a felhőzet, majd főként a középső és a keleti országrészben alacsonyszintű felhőzet képződik, valamint hajnalban nyugaton növekszik, vastagszik a felhőzet, néhol kisebb eső, északkeleten havas eső, hó előfordulhat.