2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Aktuális X.kerület

Melyik a legszebb?

A Kőbányai Polgármesteri Hivatal keresi a kerület legszebb fáját! Várják iskolák, óvodák, magánszemélyek, közösségek javaslatait Kőbánya Legszebb Fája címre.

fa

Jelölhető minden olyan fa, amely Kőbánya területén található, bárki által látható, és amelyhez esetleg valamilyen személyes vagy történeti élmény is kapcsolódik. A pályázatban szerepelnie kell fotónak a fáról, a helyszín pontos megjelölése, valamint néhány mondatban a hozzá fűződő emlék.


Május 31-ig még el lehet küldeni a javaslatokat a Kőbányai Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztály (1102 Budapest, Szent László tér 29.) címére küldött levélben, vagy elektronikus úton a jelentkezes@kobanya.hu e-mail címen.

A kerület öt legszebb fáját szakmai zsűri választja ki, amelyeket az önkormányzat honlapján (www.kobanya.hu) és Facebook oldalán közzétesznek. Szavazni június 15. és augusztus 31. között lehet, és a legtöbb voksot kapó fát benevezik a 2016. „Év fája” országos versenybe. Kőbánya legszebb fája emléktáblát is kap.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Levesválasztása buktatott le egy gyilkost Indiában: a bűntett elkövetője ugyanis, aki ellopta áldozata személyazonosságát, vegetáriánus ételt kért egy kórházban.

  • Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    A német kormány nem osztja az Európai Tanács elnökének, Donald Tusknak azt a véleményét, miszerint a menekültek európai uniós tagországok közötti elosztását szolgáló kvótarendszer nem érte el a célját, és a jövőben a tagállamok teljes egyetértésével kell dönteni az ügyben – mondta szerdán Berlinben egy német kormányzati forrás.