2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Memoárt ír Barbra Streisand

A Viking könyvkiadóval írt alá szerződést memoárja publikálásáról Barbra Streisand, a könyv 2017-ben fog megjelenni.

A Viking szerdai közleménye szerint az egyelőre még cím nélküli könyvben a kétszeres Oscar-díjas színésznő visszaemlékezik gyermekkorára, karrierjére, és magánéletének eddig őrzött titkaiba is bepillantást enged.

A 73 éves Streisand évek óta fontolgatja visszaemlékezéseinek megírását. Az AP amerikai hírügynökségnek 2009-ben adott interjújában elmondta, hogy elkezdte leírni gondolatait, és azon morfondírozik, hogy újra akarja-e élni életét egy könyvben. Több nem hivatalos életrajzi könyv jelent meg róla, ám az elmúlt években egyre inkább elszánta magát arra, hogy számos mítoszt eloszlasson – tette hozzá.

2010-ben a Viking kiadta Streisand My Passion for Design cím könyvét, amelyben a színésznő malibui tengerparti otthonát mutatja be.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.