2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb

Mészáros Latino Reserve 2011

LatinoA szekszárdi borvidéken található Mészáros Borházat 2012-ben az év pincészetének választották, ennek megfelelően boraikkal nehezen tudunk mellélőni. A Malbec szőlőből készített 2011-es évjáratú Latino Reserve esetében már illatából kiderül, hogy 14 hónapon keresztül tölgyfahordóban érlelődött, megkóstolva pedig csak tovább fokozódik az érzés. A válogatott szemekből készült palackban sötét színű, testes bort találunk, amely marhahúsok kiváló kiegészítője lehet.

Ár: 4000 forint körül

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.