EUR: 318,72 Ft
CHF: 270,74 Ft
2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Extra

Mire nem lenne elég ez a lottóötös?

Ötmilliárd forint elképesztően nagy összeg, főleg ha magyar szemmel nézzük. Azonban a nagyvilágban körülnézve rögtön látszik, hogy az igazi luxushoz kevés itthon megütni a főnyereményt. Nézzük mire nem elég a lottóötös, ami ezen a héten valamivel kevesebb mint 18 millió dollárt jelentene a nyertes bankszámláján.

Tom Cruise-t szerződtetni egy filmhez


Ennyiért talán felemelné a telefont Mr Cruise

Ennyiért talán felemelné a telefont Mr. Cruise

A filmkészítésre vágyó nyertes nem válogathatna kedvére a hollywoodi filmsztárok közül. Az olyan “A listás” hírességek, mint Brad Pitt, Tom Cruise vagy Arnold Schwarzenegger ennyi pénzért főszerepet biztos nem vállalnának a filmünkben, mivel az átlagos gázsijuk 20-30 millió dollár között mozog.

A tengeri luxusra ebből nem futja

Ez a hajó csak álom egy magyar milliárdosnak

Ez a hajó csak álom egy magyar milliárdosnak

Sokan azt gondolnák, hogy ebből a nyereményből be lehetne ruházni egy luxusjachtra, de ki kell hogy ábrándítsuk a leendő nyertest. A sokméteres luxushajók ára több tíz millió dollárra is rúghat, nem beszélve az igazi gigászokról. A világ legdrágább jachtja az Eclipse értéke 200-400 millió dollár között mozog, így ahhoz a mostanin kívül még pár lottóötöst meg kell nyerni.

Jennifer Anistonnal nehezen alkudozhatna a lottó nyertes

A Jóbarátok színésznőjének Beverly Hills-i otthona egyike a legdrágább celebotthonoknak. Értéke 40 millio dollár körül mozog, úgyhogy nem valószínű, hogy Jennek elég lenne az a “rongyos” 18 millió.

Egy fél Graff pink kijönne belőle

Ennek a fele se lenne rossz

Ennek a fele se lenne rossz

A világ legértékesebb gyémántjához körülbelül kétszer kéne megnyerni a rekordnyereményt, ugyanis a Graff pink 10 milliárd 626 millió forintba kerül.

Kapcsolódó Cikkek