EUR: 309,24 Ft
CHF: 285,43 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Extra XV.kerület

Nem adják az iskolát

Neptun, tiltakozás, iskola

Tanár, diák, szülő együtt demonstrált 

Neptun, tiltakozás, iskola

Szeretnének továbbra is neptunosok lenni

Diákok, szülők és tanárok tiltakoztak a Neptun utcai általános iskola tervezett megszüntetése ellen az Emberi Erőforrások Minisztériuma Akadémia utcai épülete előtt. Horváth Szilveszter, az intézmény tanítója, a tiltakozás főszervezője hangsúlyozta: arra kérik Balog Zoltán minisztert, hogy ne írja alá a halálos ítéletüket, mert szeretnének életben maradni. Annál is inkább, mert az iskolában olyan, súlyos tanulási nehézségekkel küzdő gyermekeket oktatnak, akiknek a fejlesztése nem megoldható más intézményben.

Rónáné Helle Mária, az iskola igazgatója azt emelte ki, hogy érdemi párbeszédet folytat a tárca képviselőivel az intézmény jövőjéről, ezért abban reménykedik, folytathatják az oktatómunkát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma világbajnok rúdtáncos a FEM3 Micsoda nők! című talkshow-jában megdöbbentő kijelentést tett, amikor Várkonyi Andrea a szerelem témakörét boncolgatta vendégeivel.

 • Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Hello, Gábor! – köszöntötte Tom Hanks az Inferno című film forgatásán Urmai Gábort. A nyíregyházi színház színészét Hanks kollégaként kezelte.

 • Hollywoodi halloween

  A halloween ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek hite szerint ezen a napon tért vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik meghaltak és azóta állatok testében „léteztek”.