2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra XV.kerület

Nem adják az iskolát

Neptun, tiltakozás, iskola

Tanár, diák, szülő együtt demonstrált 

Neptun, tiltakozás, iskola

Szeretnének továbbra is neptunosok lenni

Diákok, szülők és tanárok tiltakoztak a Neptun utcai általános iskola tervezett megszüntetése ellen az Emberi Erőforrások Minisztériuma Akadémia utcai épülete előtt. Horváth Szilveszter, az intézmény tanítója, a tiltakozás főszervezője hangsúlyozta: arra kérik Balog Zoltán minisztert, hogy ne írja alá a halálos ítéletüket, mert szeretnének életben maradni. Annál is inkább, mert az iskolában olyan, súlyos tanulási nehézségekkel küzdő gyermekeket oktatnak, akiknek a fejlesztése nem megoldható más intézményben.

Rónáné Helle Mária, az iskola igazgatója azt emelte ki, hogy érdemi párbeszédet folytat a tárca képviselőivel az intézmény jövőjéről, ezért abban reménykedik, folytathatják az oktatómunkát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.