EUR: 319,18 Ft
CHF: 273,79 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Sport

Eddig nullszaldós a Nagyerdei Stadion

Bő egy évvel ezelőtt adták át a Nagyerdei Stadiont. A debreceni futballcsapat otthonául is szolgáló létesítményben nem taposnak egymás lábára az NB I-es

debr

Sokan nem járnak a Loki meccseire, szerencsére így van más rendezvény is a stadionban (fotó:dvsc.hu)

mérkőzésekre kilátogatók, ám a stadion így is nullszaldósra hozta az elmúlt évet.


Kevés, és még kevesebb. Az elmúlt évekhez képest gyengébb szereplés miatt nem tolonganak az emberek a Loki új stadionjában, ám a létesítmény nem csak mérkőzéseknek ad otthont.

– A működésünk első évében 23 labdarúgó mérkőzésen 155 211 néző jelent meg, emellett két teltházas zenés programon – az avató ünnepség és a Virágkarnevál gálája – további 38 ezer nézőt fogadtunk – válaszolta kérdéseinkre a stadion üzemeltetési osztályáról Kretz Tibor, aki hozzátette, hogy az első 52 hétben több olyan rendezvényük is volt, amely nincs összefüggésben a futballal. Mintegy 70 ezer nézőt vonzott a parkban és a belső rendezvényterekben a Campus Fesztivál, emellett  85 üzleti, társasági eseménynek adott otthont a ház, ezek között volt például 400 fős üzleti vacsora vagy 1000 látogatót fogadó orvoskongresszus.

– Mindennek köszönhetően a mérleg egyensúlyt mutat, azaz a létesítmény eddig nem termelt mínuszt – közölte Kretz. – A nyár folyamán pedig megnyit az épületben a DVSC áruháza, a DVSC történetét bemutató múzeum az ahhoz kapcsolódó látogatóközponttal, de megkezdi működését egy 1200 négyzetméteres zenés szórakozóhely is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózóknak tett szívességeket három futballista. Az Olasz Labdarúgó-szövetség nyomozati adatokra hivatkozva azt közölte, hogy a világbajnok Pepe Reina, Paolo Cannavaro és Salvatore Aronica kapcsolatban állt a nápolyi bűnszervezet, a camorra néhány tagjával.

 • Pogba Mekkába zarándokolt

  Pogba Mekkába zarándokolt

  Mekkába zarándokolt Paul Pogba. A világ legdrágább futballistája tavaly már járt a muszlimok szent helyén, és Allahnak is megköszönte, hogy a Manchester Unitedben játszhat.

 • Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Újabb sikeres hétvégén van túl Keszthelyi Vivien, aki egyedüli magyarként, s egyben a világ legfiatalabb GT-kategóriás női autóversenyzőjeként ezúttal a németországi Lausitzringen gyarapította értékes pontjait két, a beállítási nehézségek miatt erőn felül megszerzett negyedik helyezésével.