2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Belföld II.kerület

Nyoma sincs már meg a Moszkvának

Zaj, por, dugók! Sok kényelmetlenséget kell eltűrniük a Széll Kálmán tér könyékén élőknek és azoknak, akik arra közlekednek. Hónapok óta folynak a munkálatok az egykori Mokszkván, a felújítás 2016 tavaszán fejeződik be, de ha kész lesz, szeretni fogjuk. Új megállókat építenek, megújul a metró épülete és a díszkút, a közlekedés pedig kényelmesebb lesz. Már elbontották a régi bódékat, készül az új óra, elkezdték átépíteni a metró épületét, és dolgoznak az új szolgáltatói épületen is.

szell_kalman_latvanyterv

Ilyen lesz a Széll K tér

szell_kalman_munkálatok

Mintha bombatalálat érte volna. Ilyen most a tér

Ilyen volt a Moszkva tér

Ilyen volt a Moszkva tér

Fotók: Budai Polgár és Fortepan

Kapcsolódó Cikkek

 • Hideg, téli idő várható a jövő héten

  Hideg, téli idő várható a jövő héten

  Hideg, téli idő várható a jövő héten. A leghidegebb órákban mínusz 10 Celsius-fok körüli értékek is lehetnek, s a maximumok is fagypont körül alakulnak. Többször várható havazás is, Szenteste napján inkább napsütéses idő várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Fidesz: Ma már nemzeti egység van a kettős állampolgárság tekintetében

  Fidesz: Ma már nemzeti egység van a kettős állampolgárság tekintetében

  A szélsőséges pártok véleményétől eltekintve ma már nemzeti egység van a kettős állampolgárság tekintetében, a honosítással a határon túli magyarság közjogi értelemben is a magyar nemzet részévé válhatott – mondta el a Fidesz frakcióvezetője vasárnap budapesti sajtótájékoztatón.

 • Újabb jobbikos plakátcsalás van keszülőben

  Újabb jobbikos plakátcsalás van keszülőben

  Újra duzzad a jobbikos plakátbotrány, a pártsajtójának küldött közleményben”azt állítja, hogy a héten eladta azokat a plakáthelyeket, amelyekhez a Jobbik áron alul jutott hozzá de azt, hogy kinek és mennyiért egyelőre kérdéses.