2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XIII.kerület

Ők a kerület legerősebb emberei

Második alkalommal rendezett háziversenyt a kerület lakóinak az Aréna Fitness Center. A Totális Erő névre keresztelt viadalra mindenki ingyen jelentkezhetett, külön versenyeztek a lányok és a fiúk.

arenafitnesz (104)

Tóth Dorisz (balról), Espár Alexandra, Vincze Fruzsina és Szecsei Katalin mellett a verseny szervezője, Márkó Szilárd, no meg a férfi versenyzők, Balázs Mihály, Tóth tibor, Bublós Norbert és Szakács Péter

– Azért adtuk a Totális Erő nevet a versenynek, mert itt az a lényeg, hogy a jelentkezők a saját testsúlyukhoz képest mekkora súlyokat tudnak megmozgatni. A versenyzők guggolásban, felhúzásban, fekvenyomásban és húzódzkodásban mérték össze tudásukat. Minden versenyszámban három próbálkozási lehetőség volt, és összesen egy szabályos gyakorlatot kellett bemutatni – mondta a verseny szervezője, Márkó Szilárd.


A lányok közül végül Szecsei Katalin végzett az élen, Vincze Fruzsina második, Espár Alexandra a harmadik, Tóth Dorisz pedig a negyedik lett. A férfiak versenyét Tóth Tibor nyerte Bublós Róbert, Szakács Péter és Balázs Mihály előtt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.