2018. május 21., hétfő
Konstantin

Egyéb XIII.kerület

Ők a kerület legerősebb emberei

Második alkalommal rendezett háziversenyt a kerület lakóinak az Aréna Fitness Center. A Totális Erő névre keresztelt viadalra mindenki ingyen jelentkezhetett, külön versenyeztek a lányok és a fiúk.

arenafitnesz (104)

Tóth Dorisz (balról), Espár Alexandra, Vincze Fruzsina és Szecsei Katalin mellett a verseny szervezője, Márkó Szilárd, no meg a férfi versenyzők, Balázs Mihály, Tóth tibor, Bublós Norbert és Szakács Péter

– Azért adtuk a Totális Erő nevet a versenynek, mert itt az a lényeg, hogy a jelentkezők a saját testsúlyukhoz képest mekkora súlyokat tudnak megmozgatni. A versenyzők guggolásban, felhúzásban, fekvenyomásban és húzódzkodásban mérték össze tudásukat. Minden versenyszámban három próbálkozási lehetőség volt, és összesen egy szabályos gyakorlatot kellett bemutatni – mondta a verseny szervezője, Márkó Szilárd.


A lányok közül végül Szecsei Katalin végzett az élen, Vincze Fruzsina második, Espár Alexandra a harmadik, Tóth Dorisz pedig a negyedik lett. A férfiak versenyét Tóth Tibor nyerte Bublós Róbert, Szakács Péter és Balázs Mihály előtt.

Kapcsolódó Cikkek