2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb I.kerület XII.kerület

Pónifogat is lesz

pónifogat minalunk.huÁllatsimogató és pónifogat várja a gyerekeket a Kapisztrán téren. 11 órától ugyanitt színpadi műsorokkal is készülnek a szervezők. 11.30-kor a Csillagszemű táncegyüttes műsorát láthatják az érdeklődők, 12.30-tól pedig a Kolompos együttes ad koncertet. Lesz tombola is, értékes nyereményekkel! A rendezvény ingyenes.

Gyereknap – 05 31.-én 10 órától

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.