EUR: 309,07 Ft
CHF: 285,09 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Program VIII.kerület

Programajánló

05.29 18 óra JÓZSEFVÁROSI SZABADEGYETEM – Bona László, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság elnöke tart előadást a Józsefvárosi Galériában”Mellékhatások tekintetében…” , avagy hogyan döntsek helyesen az egészségemről címmel.

05.30 17 óra TÁNCHÁZ – Az Aranytíz kultúrházban minden szombaton ingyenes gyermek táncházba várják a kicsiket

05.30 11 óra CIRKUSZ – Terézváros Önkormányzata és a Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt. ingyenes gyermeknapi előadással várja a VI. kerületi gyerekeket és családokat a Fővárosi Nagycirkuszba.

cirkusz-fővárosi nagycirkusz facebook

Jegyeket igényelni az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér (VI., Eötvös utca 10.) recepcióján lehet.

06.01 18 óra VALLÁS – Prófétaság itt és most címmel tartanak előadást a Magyarországi Teológusnők Ökumenikus Egyesületének tagjai a Párbeszéd Házában. A téma a prófétaság mint női sors dr. Varga Gyöngyi , valamint Prófétanőként saját hazánkban dr. Lorencz Klára előadásában.

06.09 17 óra KLUB – Zenés-képes-irodalmi klubdélután Roszinszky Bella Podmaniczky-díjas városvédő vezetésével az Eötvös 10-ben. A program címe: A Vágó fivérek munkássága

Kapcsolódó Cikkek

 • Whisky Show Budapest

  Whisky Show Budapest

  A Whisky Show Budapest 2016 célja, hogy idén hatodik alkalommal is lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.