2018. május 21., hétfő
Konstantin

Program VIII.kerület

Programajánló

05.29 18 óra JÓZSEFVÁROSI SZABADEGYETEM – Bona László, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság elnöke tart előadást a Józsefvárosi Galériában”Mellékhatások tekintetében…” , avagy hogyan döntsek helyesen az egészségemről címmel.

05.30 17 óra TÁNCHÁZ – Az Aranytíz kultúrházban minden szombaton ingyenes gyermek táncházba várják a kicsiket


05.30 11 óra CIRKUSZ – Terézváros Önkormányzata és a Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt. ingyenes gyermeknapi előadással várja a VI. kerületi gyerekeket és családokat a Fővárosi Nagycirkuszba.

cirkusz-fővárosi nagycirkusz facebook

Jegyeket igényelni az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér (VI., Eötvös utca 10.) recepcióján lehet.

06.01 18 óra VALLÁS – Prófétaság itt és most címmel tartanak előadást a Magyarországi Teológusnők Ökumenikus Egyesületének tagjai a Párbeszéd Házában. A téma a prófétaság mint női sors dr. Varga Gyöngyi , valamint Prófétanőként saját hazánkban dr. Lorencz Klára előadásában.

06.09 17 óra KLUB – Zenés-képes-irodalmi klubdélután Roszinszky Bella Podmaniczky-díjas városvédő vezetésével az Eötvös 10-ben. A program címe: A Vágó fivérek munkássága

Kapcsolódó Cikkek

  • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

  • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.