EUR: 309,46 Ft
CHF: 285,71 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Program IX.kerület

Libikóka a Ludwig Múzeumban

A budapesti Ludwig Múzeumot alapító Peter és Irene Ludwig  1979-től kezdődően rendszeresen megfordult az egykori Szovjetunióban, ahol a poszt-sztálinista szovjet-orosz művészet fejlődését reprezentáló műveket kezdtek el gyűjteni. Ezt a tevékenységet mutatja be a Ludwig Múzeum a saját gyűjteményére alapozva. 05.29 18 óra KIÁLLÍTÁS

 

05.29 19 óra SZÍNHÁZ – A Pinceszínházban (Török Pál u. 3) William Gibson: Libikóka című darabját tekinthetik meg. A főszerepekben Dobó Kata és Szervét Tibor. Jegyár: 2800 forint

libikoka

05.29 10-16 óra GYEREKNAP – A Ferencvárosi Művelődési Központban Vitéz László bábjátékkal kezdődik a nap, majd Szalóki Ági ad koncertet. 12.15-kor a Karaván Színház Banyamesék előadása lesz, ezt interaktív verskoncert követi, az Ókori Cimbora Játszóház pedig egész nap várja a kicsiket.

szalóki ági06.02. és 06.04 17 óra SPORT – Ingyenes szabadtéri edzések az Érezd Jól Magad Sport és Szabadidő Klub Egyesület szakoktatóival, Klenóczky Beátával és Dornbach Ildikóval. Keddenként a Haller parkban, csütörtökönként a József Attila lakótelepen, a Nyúldombon várják a mozogni vágyókat. Minden korosztályra számítanak az edzők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.