EUR: 319,23 Ft
CHF: 274,79 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Program IX.kerület

Libikóka a Ludwig Múzeumban

A budapesti Ludwig Múzeumot alapító Peter és Irene Ludwig  1979-től kezdődően rendszeresen megfordult az egykori Szovjetunióban, ahol a poszt-sztálinista szovjet-orosz művészet fejlődését reprezentáló műveket kezdtek el gyűjteni. Ezt a tevékenységet mutatja be a Ludwig Múzeum a saját gyűjteményére alapozva. 05.29 18 óra KIÁLLÍTÁS

 

05.29 19 óra SZÍNHÁZ – A Pinceszínházban (Török Pál u. 3) William Gibson: Libikóka című darabját tekinthetik meg. A főszerepekben Dobó Kata és Szervét Tibor. Jegyár: 2800 forint


libikoka

05.29 10-16 óra GYEREKNAP – A Ferencvárosi Művelődési Központban Vitéz László bábjátékkal kezdődik a nap, majd Szalóki Ági ad koncertet. 12.15-kor a Karaván Színház Banyamesék előadása lesz, ezt interaktív verskoncert követi, az Ókori Cimbora Játszóház pedig egész nap várja a kicsiket.

szalóki ági06.02. és 06.04 17 óra SPORT – Ingyenes szabadtéri edzések az Érezd Jól Magad Sport és Szabadidő Klub Egyesület szakoktatóival, Klenóczky Beátával és Dornbach Ildikóval. Keddenként a Haller parkban, csütörtökönként a József Attila lakótelepen, a Nyúldombon várják a mozogni vágyókat. Minden korosztályra számítanak az edzők.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.