EUR: 309,15 Ft
CHF: 285,58 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Extra

Rippel Feriék elajándékozzák az embrióikat?

Rippel Feri és volt kedvese, Simó Vivien nehéz döntés előtt áll. Néhány éve Vivien petefészekrákja miatt döntöttek úgy, hogy egy nem mindennapi orvosi eljárással válnak szülőkké. Kisfiuk, Krisztofer immár négy éves, ám a további – összesen 11 – lefagyasztott embrió sorsáról még nem sikerült dönteniük. “Nagyon nehéz ez a helyzet, hisz bár az adományozás anonim, Krisztofer akár találkozhat is testvéreivel a későbbiekben. Ráadásul genetikailag nem sok közöm van az embriókhoz, ezért a nagynéném véleménye is fontos a számunkra, ugyanis ő adta a petesejteket – mesélt dilemmájukról Vivien a Mokkában.”

Rippel Feri és még felesége, Vivien

Rippel Feri és még felesége, Vivien

Kapcsolódó Cikkek

 • Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma nőt szeretett

  Pirner Alma világbajnok rúdtáncos a FEM3 Micsoda nők! című talkshow-jában megdöbbentő kijelentést tett, amikor Várkonyi Andrea a szerelem témakörét boncolgatta vendégeivel.

 • Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Magyar színész lopott Tom Hanksszel!

  Hello, Gábor! – köszöntötte Tom Hanks az Inferno című film forgatásán Urmai Gábort. A nyíregyházi színház színészét Hanks kollégaként kezelte.

 • Hollywoodi halloween

  A halloween ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek hite szerint ezen a napon tért vissza a földre azoknak a bűnösöknek a lelke, akik meghaltak és azóta állatok testében „léteztek”.