2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Szellő István nem szigorú apuka

A híradós nem tagadja, néha képtelen elővenni az atyai szigort, főleg, ha az evésről van szó. Négygyerekes apukaként nem is csoda, ha néha hagyja, hogy a gyerekek irányítsanak.

“Mindegyikük sportoló, ezért nálunk az étkezéses szoktak menni a harcok. A gyerekeket nagyon nehéz rábeszélni bizonyos dolgokra, de szigorúnak nem lehet lenni. Hiába próbálok bármit rájuk erőltetni, nem jöhet össze. Sokkal jobb csel, ha valamiféle jutalmat ajánlunk fel nekik” – mesélte.

Egy Csepp Figyelem Alapítvány 10. SZÜLETÉSNAPI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ Szellõ István

Egy Csepp Figyelem Alapítvány 10. SZÜLETÉSNAPI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ Szellõ István

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.