2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XIX.kerület

Szeptemberre elkészül Jézus Szíve

Közel húsz millió forintot nyert az önkormányzat a huszonhat milliós összköltségből a Jézus Szíve templom környezetének megújítására. A Fővárosi Rehabilitációs Keret terhére kiírt Tér-Köz pályázaton belüli felújítás a tervek szerint szeptember közepére befejeződik. Ekkorra rendezett tér, átalakított kriptalejárat és akadálymentesített feljárat fogadja a hívőket. A munkálatok alatt a téli oldalbejáratot használhatják a látogatók.

(fotó:kispest.info)

(fotó:kispest.info)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.