2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb IX.kerület

Támogatás a zenélő fiataloknak

gitárA Ferencvárosi „deák” Közalapítvány pályázatot hirdet Ferencvárosban élő tehetséges zenei tanulmányokat folytató fiatalok támogatói ösztöndíjára. Olyan jó tanulmányi eredménnyel rendelkező 10-21 év közöttieket szeretnének segíteni, akik anyagi okok miatt nem tudják folytatni zenei képzésüket. A nyertesek személyenként maximum 20 ezer forintban részesülhetnek, melyet fordíthatnak a zeneiskola díjának finanszírozására, hangszer javításra vagy vásárlásra, kották beszerzésére, vagy éppen koncertjegyek vásárlására. A Pályázat benyújtásának határideje május 29. 12 óra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.