EUR: 308,52 Ft
CHF: 285,47 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Program I.kerület

Várbazárba költöznek a Virtuózok

Virtuózok és a Várkert Bazár

A 10 éves Borka Ráhel a Virtuózok egyik ösztöndíjasa

 

A Várkert Bazár ad otthont az MTVA nagy sikerrel futó komolyzenei tehetségkutató műsorának, a Virtuózoknak. A rendezvényterem koncertek, próbák, workshopok és szakmai programok helyszíne lesz. A klasszikusok találkozása koncertsorozat június 7-én a Virtuózok gálahangversenyével kezdődik.

Peller Mariann, a Virtuózok producere elmondta, a kezdeményezés mozgalmat teremtett, amely túlnőtt a zenei élet területén, és amelynek legújabb állomását a Várkert Bazárral való együttműködés jelenti.

Virtuózok és a Várkert Bazár

Peller Mariann

A sorozat a Klasszikusok találkozása címet kapta, hiszen a Várbazárban is együtt van a hagyomány és a modern építészet. A koncertsorozat célja, hogy a tehetségkutatóban felfedezett gyerekek sokoldalúságát még közelebb hozza a nézőkhöz. A koncerteken a klasszikus zene, az értékes, minőségi crossover műfajok együttműködését is bemutatják majd.

Augusztus végén a Várkert Bazár Déli Palotájában a zeni programokkal párhuzamosan kiállítás is nyílik, amelyen a látogatók közelebbről megismerhetik az első széria szereplőit és a hangszereket is, valamint a tévéműsor készítésének kulisszatitkait.

FE

Virtuózok és a Várkert Bazár

Boros Misi a Virtuózok döntőse volt

Kapcsolódó Cikkek

  • Múzeum a szexrabszolganőkről

    Múzeum a szexrabszolganőkről

    A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.