EUR: 318,41 Ft
CHF: 273,43 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Program I.kerület

Várbazárba költöznek a Virtuózok

Virtuózok és a Várkert Bazár

A 10 éves Borka Ráhel a Virtuózok egyik ösztöndíjasa

 

A Várkert Bazár ad otthont az MTVA nagy sikerrel futó komolyzenei tehetségkutató műsorának, a Virtuózoknak. A rendezvényterem koncertek, próbák, workshopok és szakmai programok helyszíne lesz. A klasszikusok találkozása koncertsorozat június 7-én a Virtuózok gálahangversenyével kezdődik.

Peller Mariann, a Virtuózok producere elmondta, a kezdeményezés mozgalmat teremtett, amely túlnőtt a zenei élet területén, és amelynek legújabb állomását a Várkert Bazárral való együttműködés jelenti.


Virtuózok és a Várkert Bazár

Peller Mariann

A sorozat a Klasszikusok találkozása címet kapta, hiszen a Várbazárban is együtt van a hagyomány és a modern építészet. A koncertsorozat célja, hogy a tehetségkutatóban felfedezett gyerekek sokoldalúságát még közelebb hozza a nézőkhöz. A koncerteken a klasszikus zene, az értékes, minőségi crossover műfajok együttműködését is bemutatják majd.

Augusztus végén a Várkert Bazár Déli Palotájában a zeni programokkal párhuzamosan kiállítás is nyílik, amelyen a látogatók közelebbről megismerhetik az első széria szereplőit és a hangszereket is, valamint a tévéműsor készítésének kulisszatitkait.

FE

Virtuózok és a Várkert Bazár

Boros Misi a Virtuózok döntőse volt

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb hedonista partit ad Pásztor Anna

  Újabb hedonista partit ad Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.