EUR: 319,84 Ft
CHF: 276,61 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Extra

25 millió dolláros kárt csinált Pharell Williams

Pharrell Williams - June 01, 2015 - 2015 CFDA Fashion Awards held at Alice Tully Hall, Lincoln Center, New York. (Photo by Owen Hoffmann/Patrick McMullan) *** Please Use Credit from Credit Field ***Az utóbbi évek legdurvább szerzői jogi botránya a Happy című sláger előadójához, Pharell Williamshez köthető. A történet szerint az énekes, Marvin Gaye Got to Give It Up című slágerét koppintotta le rapperbarátjaival a Blurred Lines című számában. A bíróság  7,3 milliós bírságot szabott ki Williamsékre, de a Gaye család szerint a zenészek által okozott kár 25 millióra rúg!

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.