EUR: 308,50 Ft
CHF: 284,96 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Program

A filmtörténész elkapta Jennifer Anistont

ShesfunnyA független filmek királya Peter Bogdanovich az élő példája annak, hogy túl a hetvenen is vissza lehet térni az élvonalba, ráadásul mindehhez olyan “A” kategóriás sztárok asszisztálnak „fillérekért” , mint Jennifer Aniston vagy Owen Wilson. Az utóbbi években leginkább DVD filmek extráinak filmtörténeti audiokommentátoraként tevékenykedő rendező visszatért a jól bevált fanyar humorú vígjátékaihoz, amik híressé tették őt. A történet szerint egy színésznő, aki korábban eszkortként dolgozott megismer egy Broadway rendezőt, aki fenekestül felforgatja az életét. A fanyar vígjátékot tovább bonyolítja a direktor neje és a főhősnő kattant pszichológusa. Aki az Adam Sandler-féle alpári humorra vágyik, az csalódni fog, aki viszont szeretne egy megmosolyogtató másfél órát eltölteni ebben a nyári hőségben, annak pont ideális választás a Megőrjít a csaj.

Tudtad-e?

  • Peter Bogdanovich 2001 óta nem forgatott mozifilmet.
  • A Doktor House című sorozat „Tizenhármasa” Olivia Wilde esélyes volt egy szerepre a filmben.
  • Jennifer Aniston és Owen Wilson a Marley és én című családi filmben forgattak utoljára együtt.
  • A Megőrjít a csaj című filmet még a 90-es években akarta Bogdanovich elkészíteni az Oscar-díjas Tatum O’Neal-al a főszerepben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.