2018. május 21., hétfő
Konstantin

Program

A filmtörténész elkapta Jennifer Anistont

ShesfunnyA független filmek királya Peter Bogdanovich az élő példája annak, hogy túl a hetvenen is vissza lehet térni az élvonalba, ráadásul mindehhez olyan “A” kategóriás sztárok asszisztálnak „fillérekért” , mint Jennifer Aniston vagy Owen Wilson. Az utóbbi években leginkább DVD filmek extráinak filmtörténeti audiokommentátoraként tevékenykedő rendező visszatért a jól bevált fanyar humorú vígjátékaihoz, amik híressé tették őt. A történet szerint egy színésznő, aki korábban eszkortként dolgozott megismer egy Broadway rendezőt, aki fenekestül felforgatja az életét. A fanyar vígjátékot tovább bonyolítja a direktor neje és a főhősnő kattant pszichológusa. Aki az Adam Sandler-féle alpári humorra vágyik, az csalódni fog, aki viszont szeretne egy megmosolyogtató másfél órát eltölteni ebben a nyári hőségben, annak pont ideális választás a Megőrjít a csaj.

Tudtad-e?


 • Peter Bogdanovich 2001 óta nem forgatott mozifilmet.
 • A Doktor House című sorozat „Tizenhármasa” Olivia Wilde esélyes volt egy szerepre a filmben.
 • Jennifer Aniston és Owen Wilson a Marley és én című családi filmben forgattak utoljára együtt.
 • A Megőrjít a csaj című filmet még a 90-es években akarta Bogdanovich elkészíteni az Oscar-díjas Tatum O’Neal-al a főszerepben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

 • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.