EUR: 308,72 Ft
CHF: 285,23 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Program

A nevem Cooper, Susan Cooper

A film sztárjai: Jason Statham,Miranda Hart, Melissa McCarthy, Jude LawTavaly hosszú hónapokig sztárdömping volt Budapesten, hiszen itt forgatták A kém című filmet, de az akció-vígjáték más miatt is kedves lehet a magyaroknak. Egyrészt a filmet szinte teljes egészében hazánkban forgatták, másrészt korunk egyik, bizonyos körökben „legnépszerűbb exportcikke” Zimány Linda is szerepet kapott a műben. Mint kiderült a jeleneteit végül kivágták a filmből, így alakításából annyi maradt, amennyit a bulvármagazinok megírtak a  Jude Law-val való csókcsatájából.

A film egyébként a bevett akciósémát követi. Miután a világ szuperügynökei sorra lebuknak egy titkos bűnszövetkezet előtt, a CIA kénytelen bevetni az egyik legjobb, de legnagyobb szájú elemzőjét, aki még életében nem volt terepen. Mivel a film főszereplője a Női szervek sztárja Melissa McCarthy ezért sejthető, hogy a melodráma helyett a humoron lesz és az eszeveszett akciózáson lesz a hangsúly.

Főszereplők: Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham, 50 Cent

Tudta-e?

Jude Law egy James Bond-típusú titkos ügynököt játszik a filmben. 2006-ban Daniel Craig mellett az angol színész volt a legesélyesebb a 007-es szerepére.

A kém 65 millió dollárból készült.

A plakátját az 1964-es Goldfinger című James Bond film inspirálta.

Spy-Poster-Goldfinger

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.