2018. május 25., péntek
Orbán

Program

A nevem Cooper, Susan Cooper

A film sztárjai: Jason Statham,Miranda Hart, Melissa McCarthy, Jude LawTavaly hosszú hónapokig sztárdömping volt Budapesten, hiszen itt forgatták A kém című filmet, de az akció-vígjáték más miatt is kedves lehet a magyaroknak. Egyrészt a filmet szinte teljes egészében hazánkban forgatták, másrészt korunk egyik, bizonyos körökben „legnépszerűbb exportcikke” Zimány Linda is szerepet kapott a műben. Mint kiderült a jeleneteit végül kivágták a filmből, így alakításából annyi maradt, amennyit a bulvármagazinok megírtak a  Jude Law-val való csókcsatájából.

A film egyébként a bevett akciósémát követi. Miután a világ szuperügynökei sorra lebuknak egy titkos bűnszövetkezet előtt, a CIA kénytelen bevetni az egyik legjobb, de legnagyobb szájú elemzőjét, aki még életében nem volt terepen. Mivel a film főszereplője a Női szervek sztárja Melissa McCarthy ezért sejthető, hogy a melodráma helyett a humoron lesz és az eszeveszett akciózáson lesz a hangsúly.


Főszereplők: Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham, 50 Cent

Tudta-e?

Jude Law egy James Bond-típusú titkos ügynököt játszik a filmben. 2006-ban Daniel Craig mellett az angol színész volt a legesélyesebb a 007-es szerepére.

A kém 65 millió dollárból készült.

A plakátját az 1964-es Goldfinger című James Bond film inspirálta.

Spy-Poster-Goldfinger

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.