EUR: 318,23 Ft
CHF: 271,02 Ft
2018. május 21., hétfő
Konstantin

Program

A színes gyermeki elme – Agymanók

InsideOutA Pixar nem tud hibázni. Ha hírt adnak egy készülő produkció, már kritikai és kasszasikerről pletykálnak a filmes szaklapok. Az Agymanók esetében sincs ez másként, sőt a Cannes-i premier után egyenesen a stúdió legmesteribb alkotásának kiállították ki a művet.

A történet egyszerű, ám cuki és akciódús. Egy kislány – Riley – egy csendes kisvárosból a nyüzsgő San Franciscóba költözik a szüleivel, ahol rá és családjára is új élmények várnak. A történet főszereplői azonban nem ők, hanem Riley érzelmei, név szerint: Derű, Bánat, Majré, Harag és Undor. Amikor pedig Riley az érzelmeivel küszködve próbál megbirkózni a nagyvárosi élet kihívásaival, az érzelmek lakóhelyén – a Központban – kitör a káosz. A rendező Pete Docter számára nem ismeretlen az animáció világa, ugyanis olyan filmeket készített már, mint a Szörny Rt. vagy az Oscar-díjat érő Fel.


Tudta-e?

 • Az Agymanókon „csak” 45 animátor dolgozott, ami feleannyi, mint az átlag animációs filmek esetében.
 • A rajzfilm 175 millió dollárból készül. Összehasonlításképpen a Jurassic Parkra 150 milliót költöttek.
 • Az eredeti szinkronhangok között olyan színészeket találhatunk mint a Városfejlesztési osztály sztárja Amy Poehler, Superman „anyja” Diane Lane, illetve a Twin Peaks Cooper ügynöke Kyle MacLachlan.

Inside_Out_(2015_film)_poster

Kapcsolódó Cikkek

 • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

  Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

 • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

  A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.