2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb

Ábrahám Edit kiakadt a plasztikavádon

ábrahám edit

Forrás: Ábrahám Edit Facebook oldala

A Barátok Közt egykori színésznője megdöbbent, amikor egy újságíró telefonon állítólagos plasztikai műtétjéről érdeklődött. Edit közösségi oldalán tisztázta magát.

– Felhívott egy újságíró, hogy plasztikázott hírességekről készít összeállítást és nyilatkozzak neki. A döbbenettől először szóhoz sem jutottam, miközben ő azt is mondta, tudja, hogy ugyanaz a doktor végezte az állítólagos beavatkozásomat, mint xy színésznőnek és erről neki cikket kell írnia. Innen is üzenem, hogy NEM PLASZTIKÁZTATTAM. Az én receptem könnyen követhető: már jó ideje napi 8 órát alszom, a T-kód kutatás óta használom a baktövist, boldog a házasságom és ami még legalább ennyire fontos: nem hagyom, hogy ilyen és ehhez hasonló napi bosszúságok hosszan negatív energiákat generáljanak az életemben, mert annál pusztítóbb nemigen van. Szóval Hölgyeim, félre a plasztikával! – fakadt ki a színésznő.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.