2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XI.kerület

Adománygyűjtő napok

Adománygyűjtő napokat szervez a Tranzit ARt Cafe teraszára június 22. és 24. között 14-19 óráig Újbuda önkormányzata. A programra mindenkit várnak, aki megválna számára már felesleges gyerekholmiktól, játékoktól vagy könyvektől. A felajánlásokért cserébe málnaszörpre, kézműves foglalkozásokra és kertmozira számíthatnak az adományozók, az összegyűlt holmikat pedig rászoruló újbudai családokhoz juttatják el.

gyűjtés11

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.