EUR: 308,03 Ft
CHF: 285,22 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Extra

Akarja látni a világ legrondább kutyáját?

Egy számos rendellenességgel született, púpos pitbull-juhász keverék kutyát választottak a világ legrondábbjává a kaliforniai Petalumában.

Petaluma, 2015. június 28. Quasi Modo, egy kilencéves szuka győz a kutyacsúnyasági világbajnokságon a kaliforniai Petalumában 2015. június 26-án. Quasi Modo gerinc-rendellenességgel született. (MTI/AP/Noah Berger)

Petaluma, 2015. június 28.
Quasi Modo, egy kilencéves szuka győz a kutyacsúnyasági világbajnokságon a kaliforniai Petalumában  MTI/AP/Noah Berger

A Quasi Modo nevű tízéves barna állat deformálódott hátával úgy néz ki, mint egy hiéna.

A torzszülött kutyát egy állatmenhelyről fogadták örökbe a floridai Loxahatchee-ben élő gazdái, s már másodszor nevezték a versenyre, amelyen 1500 dollár jutalom üti a győztes markát.

Születési rendellenességei miatt úgy tűnik, mintha Quasi Modónak túl rövid lenne a háta a testéhez képest. Látványa annyira felkavaró, hogy már felnőtt férfiak is az autójukra ugrottak fel előle rémületükben, mert azt hitték, hogy hiénával vagy tasmán ördöggel kerültek szembe. Pedig az állat valójában játékos és barátságos – mondták el gazdái a 27. kutyarondasági versenyen.

A zsűri több szempont, köztük az első benyomás, a szokatlan ismertetőjegyek, a “természetes csúnyaság”, a személyiség és a nézők reagálása alapján hozta meg döntését.

A győztes Quasi Modo 26 versenytársát múlta felül rútságban.

Kapcsolódó Cikkek