EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Akarja látni a világ legrondább kutyáját?

Egy számos rendellenességgel született, púpos pitbull-juhász keverék kutyát választottak a világ legrondábbjává a kaliforniai Petalumában.

Petaluma, 2015. június 28. Quasi Modo, egy kilencéves szuka győz a kutyacsúnyasági világbajnokságon a kaliforniai Petalumában 2015. június 26-án. Quasi Modo gerinc-rendellenességgel született. (MTI/AP/Noah Berger)

Petaluma, 2015. június 28.
Quasi Modo, egy kilencéves szuka győz a kutyacsúnyasági világbajnokságon a kaliforniai Petalumában  MTI/AP/Noah Berger

A Quasi Modo nevű tízéves barna állat deformálódott hátával úgy néz ki, mint egy hiéna.


A torzszülött kutyát egy állatmenhelyről fogadták örökbe a floridai Loxahatchee-ben élő gazdái, s már másodszor nevezték a versenyre, amelyen 1500 dollár jutalom üti a győztes markát.

Születési rendellenességei miatt úgy tűnik, mintha Quasi Modónak túl rövid lenne a háta a testéhez képest. Látványa annyira felkavaró, hogy már felnőtt férfiak is az autójukra ugrottak fel előle rémületükben, mert azt hitték, hogy hiénával vagy tasmán ördöggel kerültek szembe. Pedig az állat valójában játékos és barátságos – mondták el gazdái a 27. kutyarondasági versenyen.

A zsűri több szempont, köztük az első benyomás, a szokatlan ismertetőjegyek, a “természetes csúnyaság”, a személyiség és a nézők reagálása alapján hozta meg döntését.

A győztes Quasi Modo 26 versenytársát múlta felül rútságban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.