EUR: 319,23 Ft
CHF: 274,79 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Program XIII.kerület

Alain Delon, Romy Schneider és Julie de Bastion is jön

Mozi

VI. 16. 14 óra – Filmklub
A kerületi nyugdíjas filmklub keretein belül az Alain Delon és Romy Schneider főszereplésével forgatott “A medence” című francia-olasz filmet vetítik az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A belépés díjtalan.

lokal_progi_medence_3szam

Színház


VI. 17. 18 óra
Nézőközönség – Nyilvános bemutató Nyuszi &Misztikum Színpad, azaz a kerületi nyugdíjas színjátszók köre az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban nyilvános bemutatót tart, melyből megtudhatjuk, hogy viselkednek az előadók, és milyenek a kedves nézők. Az önparódia művészeti vezetője Nagy Bertalanné. A részvétel díjtalan!

Kiállítás

VI. 17. 17 óra
 Julie de Bastion kiállításának hivatalos megnyitója az Újlipótvárosi Klub- Galéria, kisteremében. Az első generációs angol festőművész kizárólag újlipótvárosi gyökerekkel bír, bár ő maga már alig beszéli nyelvünket. Angliában és az Egyesült Államokban tanult, a brooklyni Pratt Institute of Art and Design-ban diplomázott. Absztrakt expresszionista művész, festményei, rajzai, monotípiái magasan jegyzettek szerte a világban. Az Egyesült Királyságban könyvillusztrációi különösen népszerűek. A kiállítás augusztus 17-éig látható, a belépés díjtalan.

lokal_progi_juliet_3szam

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.