EUR: 309,46 Ft
CHF: 285,71 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Program XIII.kerület

Alain Delon, Romy Schneider és Julie de Bastion is jön

Mozi

VI. 16. 14 óra – Filmklub
A kerületi nyugdíjas filmklub keretein belül az Alain Delon és Romy Schneider főszereplésével forgatott “A medence” című francia-olasz filmet vetítik az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A belépés díjtalan.

lokal_progi_medence_3szam

Színház

VI. 17. 18 óra
Nézőközönség – Nyilvános bemutató Nyuszi &Misztikum Színpad, azaz a kerületi nyugdíjas színjátszók köre az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban nyilvános bemutatót tart, melyből megtudhatjuk, hogy viselkednek az előadók, és milyenek a kedves nézők. Az önparódia művészeti vezetője Nagy Bertalanné. A részvétel díjtalan!

Kiállítás

VI. 17. 17 óra
 Julie de Bastion kiállításának hivatalos megnyitója az Újlipótvárosi Klub- Galéria, kisteremében. Az első generációs angol festőművész kizárólag újlipótvárosi gyökerekkel bír, bár ő maga már alig beszéli nyelvünket. Angliában és az Egyesült Államokban tanult, a brooklyni Pratt Institute of Art and Design-ban diplomázott. Absztrakt expresszionista művész, festményei, rajzai, monotípiái magasan jegyzettek szerte a világban. Az Egyesült Királyságban könyvillusztrációi különösen népszerűek. A kiállítás augusztus 17-éig látható, a belépés díjtalan.

lokal_progi_juliet_3szam

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.