2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Aktuális III.kerület

Bankoljanak máshol

Június 19-ével bezárta Vörösvári utcai fiókját a Raiffeisen Bank – közölte a Lokállal a társaság. A döntés abba a sorozatba illeszkedik, amely a pénzintézet rentábilis működését hivatott megteremteni. A III. kerületi egység mellett országosan másik 14 is lehúzta a rolót.

Lapunk azt is szerette volna megtudni a banktól, mivel indokolható a Vörösvári utcai fiók felszámolása, azonban erre vonatkozóan nem kaptunk válaszokat. Az mindenesetre biztos, hogy a Raiffeisen 112 hazai egységéből 45-ben várhatóan még idén megszünteti a tevékenységét – erről még áprilisban számolt be a cégvezetés. A lépéstől azt várják, hogy mintegy 20 százalékos költségcsökkenést realizáljanak a kiadások terén. Ennek esett tehát most áldozatául a Vörösvári utca bankfiókja.


Municipal workers plant flowers on July 8, 2009 to form the logo of the Austrian Raiffeisen International Bank in the center of Kiev. Austrian President Heinz Fischer is on an official visit to Ukraine to further political, economical and financial ties between the two countries. AFP PHOTO/ SERGEI SUPINSKY

Raiffeisen – kevésbé rózsás a helyzet

Pánikra egyelőre nincs ok, hiszen ezen felül másik három egység is működik Óbudán, vagyis aki a Raiffeisennél bankol, továbbra is igénybe veheti a pénzintézet szolgáltatásait a kerületben. A Montevideo utcában, a Heltai téren és a Szépvölgyi úton működő fiókok a hírek szerint jelenleg biztonságban vannak, hogy meddig, az persze kérdéses.

Kapcsolódó Cikkek

 • 3000 kilométerre az otthonától találták meg Jake-et

  3000 kilométerre az otthonától találták meg Jake-et

  Több mint 3000 km-erre az otthonától találták meg Jake-et a kutyát. A négylábú egy éve tűnt el otthonról nyomtalanul, hiába keresték gazdái, nem sikerült a nyomára akadni, ennyi idő után már jogosan hitték azt, hogy Jake örökre elveszett.

 • A nap képe: Meseház

  A nap képe: Meseház

  Sokan hallottak már Az idős nő aki egy cipőben él című meséről, azonban a történetből életre kelt vendégházról már sokkal kevesebben.

 • Belviszály sújtja az ellenzéket

  Belviszály sújtja az ellenzéket

  Két évre eltiltotta minden párttisztség viselésétől az LMP fegyelmi tanácsa Hadházy Ákost. Azért indult ellene fegyelmi vizsgálat, mert a párt vezetőtestületeinek tudta nélkül tárgyalt az MSZP-vel.

 • Orbán: A migráció szervezése bűncselekmény

  Orbán: A migráció szervezése bűncselekmény

  Az illegális migráció szervezése nemzetbiztonsági érdekeket sértő bűncselekménynek számít, ezért a magyar államnak kötelessége fellépni, meg kell tiltani, szankcionálni kell ezt a tevékenységet – közölte Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában.